![]() |
|
|
#24 | |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
My jsme kapra koupili na trhu. Byl nevykuchany, ale mozna si tam muzes rict o vycisteni. Ja jsem tenkrat bydlela v NL asi mesic. Stal asi 12 euro coz mi tenkrat prislo sileny. Letos bude bram. salat a obalovany filety a kureci rizky. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Actief Lid
|
Jestli to mas blizko do Nemcka tak tam ho koupis urcite. Zrovna vcera jsem s jednou nemkou co tu zije vzpominala jak jsme mely obe kapra ve vane doma pred vanoci...
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Lid
|
Ahoj Jarko,
ja jsem si vloni koupila pravy formicky na pracny v Xenos! Maji to na jednom plechu vytlacene a vyndava se to lip nez ty nase klasicke! Je to i stejna velikost! Jo a skoro vsechno vanocni cukrovi delam z hladke mouky, ta je tu taky a asi je to dobre protoze kazdy rok musim pect vic a vic!!! Hruza!!!! Zdravi Petra |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Volwaardig Lid
|
po dvo stridanych vanocich - 1.v NL , 2.na SVK, tyto treti s pomoci dalsi slovenky kamaradky - tedy, ve vlastnim, 24!!!! a pak po holandsky, musime predse obstastnit i rodinu a trosinku je vyzraaaat
letos bude zelnacka - to se vari na slovensku na Vanoce - s hribkama, se svestkama a klobasou - bez smetany, sladi se to medem - MNAMIKY MNAM- kapr a slat - ten bude spis na cesko-moravsky spusob - to nam chutna.... vysledek popisu po svatcich, ale uz ted vim, ze po zelnacce se jen zaprasi - to tady rozdavam ve velkym po sousedech - oni uz to znaji podle vune, co se lyne z nasi kuchyne.... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Volwaardig Lid
|
Muj manzel je Holandan, ale Vanoce slavime po Cesku, se salatem, rizky a horou cukrovi, pernicky a samozrejme 24.12. To je pro nas ten den s velkym D. Chodi k nam jezisek, zvonecek taky cinka, jenom ten snih porad chybi.
![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Nieuw Lid
|
vanoce
ahoj Petro, diky za tip hned pujdu do Xenoxu pro ty formicky, sice budou pracny tvrdy, to chce to nechat odlezet,ale ja je zboznuji,tak me to vadit nebude. ostatni cukrovi linecky slepovany a rohlicky se povedly bezva.sousedi chteli ochutnat,ale sami to prej delat nebudou moc prace radsi koupi kerst kransjes.
ahoj jarka |
|
|
|