|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#41 |
|
Nieuw Lid
|
Ja se taky moc rad pridam. Vecer prostuduju mapu a zitra ahoj. Pro Kentaurku a pripadne ostatni - pojedu take vlakem z Amsterdamu, tak se mi kdyztak ozvi/ozvete na 061 898 22 56 a muzeme jet spolecne.
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Nieuw Lid
|
sraz
Ahojte vsem, rada se pridam. Mozna by prijela jeste jedna Ceska. Tesim :-)
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Volwaardig Lid
|
Cau cau, ja se pripojim mozna jenom ze zacatku, mam totiz uz jinou naplanovanou akci. Jeste musim promyslet, jak to zorganizovat, ale vzhledem k tomu, ze bydlim hodne blizko Utrechtu, by se to mohlo podarit. Pa
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Nieuw Lid
|
sraz v Utrechtu
Dekujeme za povzani,Ale jelikos odjizdime 17- 05 - 08 rano na dovolenou tak se nemuzeme zastavit.Skoda,do budoucna se to povede.
Fanda |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Nieuw Lid
|
Ultrecht
ahojky,
diky moc za email s pozvankou na sraz. Jen me mrzi, ze dosel az na posledni chvili, tedy dneska odpoledne. Ja ziju v Belgii, takze pro je me je to fakt pozde. Priste prosim dejte vedet zavcas, protoze bych se rada zucastnila. Preji Vam vsem (tak trochu se zavisti), aby jste si to uzili. pa |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Nieuw Lid
|
sraz v Utrechtu
Nazdar Tomiku, diky za pozvani, moc by se mi libilo takove setkani, ale bohuzel, je mi to moc lito, ze se nemohu zucastnit, nebot prave zitra odjizdim do Ceska. Tam mame taky sraz, zase po 10 letech se zaky ze zakl. skoly. Skoda. A podobne to bylo i minule, taky jsem jela do Ceska na dovolenou, kdyz jsem kratce pred ni dostala pozvani od Ces.fora. Doufam, ze to priste vyjde. Filipinka
![]() |
|
|
|
|
|