het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 17-02-05, 23:41   #31
Moderator

pepo's avatar

Nationaliteit:
Re: spokojeni v NL/Belgii?

no tak tedy povezte, co vas trapi, ze se tak sedive vyjadrujete a asi taky tak denne divate na tu krasu zivota? Clovek se skoro lekne, kdyz si to vase asfaltove poslani precte.
pepo is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-02-05, 08:23   #32
VIP Lid

Beruska's avatar

Presne tak Pepo! Tady na foru narazim mezi Cechy na tolik negativismu! Sakra, kdyz se vam ten holandsky asfalt nelibi, tak se bezte natahnout na cesky beton!
Copak tady jste z donuceni! Tohle stezovani nechapu! Je mi jasne, ze doma bylo a bude vzdycky lip, ale jednou jste se rozhodli zit tady, tak si na to nestezujte!
Beruska is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-02-05, 09:44   #33
Volwaardig Lid

paddestoel's avatar

Nationaliteit:

Berusko a Pepo,

jsem rada, ze aspon Vy
paddestoel is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-02-05, 09:53   #34
Legende

Vašek's avatar

Nationaliteit:

Tady se hlasi jeste jeden ktery je taky spokojenej v Holandsku
Vašek is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-02-05, 10:05   #35
VIP Lid

Nationaliteit:

Podle me si stezuji vsichni. A tim myslim i holandany!! Samozrejme ze jsem spokojena a nejsem tady z donuceni. Kdybych ale dala obe zeme na vahu, urcite by vyhraly Cechy. Jenze to je proste hrozne subjektivni. Manzel by si vybral NL - samozrejme. A tak to takhle zustane naporad. Na tom preci neni nic spatnyho?
Klara is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-02-05, 13:11   #36
Actief Lid

Nationaliteit:

Jasně, Kláro, ale spíš jde o to, že někteří si stěžují opravdu hodně a vypadá to, že podle nich je v Holandsku všechno úplně blbé včetně těch "pitomých" Holanďanů. Podle mě pak mají jeden ze dvou následujících problémů:

a) žijí někde, kde se jim absolutně nelíbí, ale nedělají nic pro to, aby se dostali jinam (= do Čech) a svým negativismem nejsou pro svou novou vlast zrovna přínosem

b) jsou prostě z těch notorických stěžovatelů, kteří jsou neustále nespokojeni a v Čechách by zase nadávali na to, že mají málo peněz, malý byt, blbé sousedy, náročnou práci atd. atd.

Mně se v Čechách taky nelíbí úplně všechno, stejně tak jako v Holandsku, ale co bych z toho měla, kdybych si pořád jenom stěžovala a otravovala tím ostatním život. Je to moje osobní volba, že jsem tady a je mi jedno, že mám míň peněz, menší byt a Čechům třeba občas nerozumím. To prostě patří k životu v jiné zemi. Spíš se tu snažím dávat lidem najevo, co se mi tady líbí, protože jsem vděčná za to, že mě přijali mezi sebe.
Lisa F. is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-02-05, 14:13   #37
Actief Lid

Nationaliteit:

presne tak, byt spokojena ,ze me hlavne lidi tady mezi sebe-hlavne ,ze me akceptuje pritelovo rodina-ktera predtim mela o lidech z vychodu ne zrovna positivni nazory...Skoro ,ze bydlime v drevenych chajdach a misto zachoda mame diru v zemi....A sem rada,ze pochopili,ze sice nemame pred barakem 5 BMW ,ale sme jinak normalni lidi
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-02-05, 15:12   #38
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Lisa F. schreef:
b) jsou prostě z těch notorických stěžovatelů, kteří jsou neustále nespokojeni a v Čechách by zase nadávali na to, že mají málo peněz, malý byt, blbé sousedy, náročnou práci atd. atd.
Ale to je preci znama vec, ze Cesi si porad na neco stezuji. A je uplne jedno, kde ziji.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-02-05, 18:24   #39
Moderator

pepo's avatar

Nationaliteit:

Správný příspěvek, plně s tebou souhlasím, Lisa!
pepo is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-02-05, 18:32   #40
VIP Lid

Nationaliteit:

Souhlasim s Tebou Liso, ja jsem spis z tech stezovatelu, kteri nikoho neobtezuji. Kdyz je mi smutno (a to pak ma vic spolecneho se steskem po "domove" nez s tim ze mi tady neni dobre) tak si stezuju sama sobe. Rozhodne vsem nerikam, jak je to tady strasny atd. protoze to je hloupost.
Klara is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels