Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Ostatní
spokojeni v NL/Belgii?

spokojeni v NL/Belgii?

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 23-02-05, 12:41   #51
coccinnele
Actief Lid

coccinnele's avatar

Nationaliteit:
Re: spokojeni v NL/Belgii?

my jsme se dneska koulovali (tady v holandsku).
a pak ze tu nepada snih :-)
coccinnele is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-02-05, 13:40   #52
Arachnee
Actief Lid

Arachnee's avatar

Nationaliteit:

Ja jsem tu spokojena do Vanoc, potom na mne prijde zimni lednova depka, v unoru vyrazim na lyze, vratim se jako znovuzrozena zpet, potom rozkvetou jarni kytky, more a duny za rohem, slunicko tu udela s lidma divy /jsou k sobe milejsi a dokonce se usmivaji/ ...a je mi tu fajn, ...nez prijde zima...
Arachnee is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-02-05, 14:15   #53
barbie
VIP Lid

barbie's avatar

U nas v Alkmaaru (Noord-Holland) dneska nespadla ani vlocka, takze s tim koulovanim je to jak kde.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-02-05, 14:18   #54
barbie
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Arachnee schreef:

Ja jsem tu spokojena do Vanoc, potom na mne prijde zimni lednova depka, v unoru vyrazim na lyze, vratim se jako znovuzrozena zpet, potom rozkvetou jarni kytky, more a duny za rohem, slunicko tu udela s lidma divy /jsou k sobe milejsi a dokonce se usmivaji/ ...a je mi tu fajn, ...nez prijde zima...
U me je to uplne to samy. Jen vzdycky prezit tu zimu.....a pak uz je zase dobre.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-02-05, 20:17   #55
coccinnele
Actief Lid

coccinnele's avatar

Nationaliteit:

my budeme v lete pracovat v cechach. mam ten pocit ze se mi bude po holandsku stejskat.

ps: snih tu porad je :-)
coccinnele is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 25-02-05, 23:32   #56
Tulipka
Volwaardig Lid

Nationaliteit:

No prave ... ta zima.

TA je tady opravdu priserna a zvlast pro me,ktera ma radeji zimni dovolene nez letni.Proto budu shanet ,za 2-3 roky,pres zimu praci v Cechach.Proc az za 2-3 roky?Protoze mam ted 1 1/2 letyho syna a dalsi je na ceste.

Letos byl syn poprve na horach,to mu bylo teprva 1 a 1/4 a jak slapal ve snehu do kopcu a z kopcu.Kocarek a sane jsme mohli klidne nechat doma.Je z nich uplne uneseny.Ted kdyz tady vidi nejaky "kopecek" tak hned na nej musi vylezt.

Tuhle jsme tu byli v lesoparku.Les se to neda nazvat.Sic ho celej proslapal,je to desnej turista,to mi jsme se zas jak blazni tahli s kocarem,tak se strasne bal klacku a kazdej musel obejit,pri nejhorsim jsem ho musela odstranit.Dokonce se bal i nekterych stromu,kdyz napr. visela nejaka vetev moc dolu.Prestoze jsme v lete stravili tyden v CR na chate v lese,tak jsem to vzala na povazenou,ze zde s tou prirodou neco neni v poradku.

Je ji tu tak malo.
Bijgesloten afbeelding
Bestandstype: jpg 45739-Vastgelegd 2005-1-14 00000.JPG (44,9 KB, 4x bekeken)
Tulipka is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.0.0 - RSS Feed