![]() |
|
|
#31 |
|
Moderator
|
Re: spokojeni v NL/Belgii?
no tak tedy povezte, co vas trapi, ze se tak sedive vyjadrujete a asi taky tak denne divate na tu krasu zivota? Clovek se skoro lekne, kdyz si to vase asfaltove poslani precte.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
VIP Lid
|
Presne tak Pepo! Tady na foru narazim mezi Cechy na tolik negativismu! Sakra, kdyz se vam ten holandsky asfalt nelibi, tak se bezte natahnout na cesky beton!
Copak tady jste z donuceni! Tohle stezovani nechapu! Je mi jasne, ze doma bylo a bude vzdycky lip, ale jednou jste se rozhodli zit tady, tak si na to nestezujte! |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Volwaardig Lid
|
Berusko a Pepo,
jsem rada, ze aspon Vy ![]() |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Legende
|
Tady se hlasi jeste jeden ktery je taky spokojenej v Holandsku
![]() |
|
|
|
|
|
#35 |
|
VIP Lid
|
Podle me si stezuji vsichni. A tim myslim i holandany!! Samozrejme ze jsem spokojena a nejsem tady z donuceni. Kdybych ale dala obe zeme na vahu, urcite by vyhraly Cechy. Jenze to je proste hrozne subjektivni. Manzel by si vybral NL - samozrejme. A tak to takhle zustane naporad. Na tom preci neni nic spatnyho?
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Actief Lid
|
Jasně, Kláro, ale spíš jde o to, že někteří si stěžují opravdu hodně a vypadá to, že podle nich je v Holandsku všechno úplně blbé včetně těch "pitomých" Holanďanů. Podle mě pak mají jeden ze dvou následujících problémů:
a) žijí někde, kde se jim absolutně nelíbí, ale nedělají nic pro to, aby se dostali jinam (= do Čech) a svým negativismem nejsou pro svou novou vlast zrovna přínosem b) jsou prostě z těch notorických stěžovatelů, kteří jsou neustále nespokojeni a v Čechách by zase nadávali na to, že mají málo peněz, malý byt, blbé sousedy, náročnou práci atd. atd. Mně se v Čechách taky nelíbí úplně všechno, stejně tak jako v Holandsku, ale co bych z toho měla, kdybych si pořád jenom stěžovala a otravovala tím ostatním život. Je to moje osobní volba, že jsem tady a je mi jedno, že mám míň peněz, menší byt a Čechům třeba občas nerozumím. To prostě patří k životu v jiné zemi. Spíš se tu snažím dávat lidem najevo, co se mi tady líbí, protože jsem vděčná za to, že mě přijali mezi sebe. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Actief Lid
|
presne tak, byt spokojena ,ze me hlavne lidi tady mezi sebe-hlavne ,ze me akceptuje pritelovo rodina-ktera predtim mela o lidech z vychodu ne zrovna positivni nazory...Skoro ,ze bydlime v drevenych chajdach a misto zachoda mame diru v zemi....A sem rada,ze pochopili,ze sice nemame pred barakem 5 BMW ,ale sme jinak normalni lidi
![]() |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Moderator
|
Správný příspěvek, plně s tebou souhlasím, Lisa!
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
VIP Lid
|
Souhlasim s Tebou Liso, ja jsem spis z tech stezovatelu, kteri nikoho neobtezuji. Kdyz je mi smutno (a to pak ma vic spolecneho se steskem po "domove" nez s tim ze mi tady neni dobre) tak si stezuju sama sobe. Rozhodne vsem nerikam, jak je to tady strasny atd. protoze to je hloupost.
|
|
|
|