het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 17-10-06, 20:14   #41
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
No to mi tedy pak vysvetli proc uz ted to stoji tolik na brezen, kdyz je to az za pul roku, tomu nerozumim :-(
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-10-06, 11:28   #42
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Petule, Skyeurope ma tedka nabidku na levne letenky v obdobi 8.1.-24.3.07, letenka zdarma, jen poplatky, tak to zkus. Ja vyuzila jeji nabidky pred 2 tydny a letim v listopadu do prahy za 60 EUR. Jeden typ, ty letenky jsou jakoby jednosmerne, takze je nejlepsi si zabukovat, 2x 2 jednosmerne letenky, kterou jsou free a "jen"zaplatit poplatky. Muzes i obousmerne, trochu ale priplatis

Maruska
mariev is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 19-10-06, 09:06   #43
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Ahoj Marusko, tak jsem znova zkusila skyeurope a opet mi to vyhodila letenky za 59.99 euro na osobu tam a za 29.99 zpet :-(
Oud 19-10-06, 11:26   #44
Nieuw Lid

Nationaliteit:
A kdy presnes, chces letet? a chces 2 letenky, ze?
Oud 19-10-06, 11:58   #45
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
No nekdy na zacatku brezna, bracha ma narozky v nedeli 11.3., tak jsem chteli letet ve ctvrtek ci patek pred tou nedeli a zpet v utery 13.3.
Oud 19-10-06, 12:20   #46
Nieuw Lid

Nationaliteit:
jednosmerne zpatecni bys mela jen za poplatky, coz by cinilo asi 55 EUR na oba, ale bohuzel cesta do Prahy by by byla asi za tech 200 EUR, takze dohromady 255 EUR pro oba. Holt se to rychle vyprodava........, ale zas 125 eur za letenku pro jednoho neni az takova hruza......Treba zkus pockat, jestli cestu do prahy nezlevni, nekdy se to v systemu zablokuje na par hodin, protoze si to nekdo zkousi zabookovat. Jinak nevim...
Oud 19-10-06, 13:43   #47
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
No ja uz to zkousim par tydnu a nic moc se nezmenilo, letenky za 1 euro jsou jen na nedeli, pondeli a utery, a to jsou zrovna dny, ktere se mi nehodi, protoze my chceme letet tam asi ve ctvrtek a zpet v utery, no holt si budeme muset priplatit, to se neda nic delat :-(
Oud 19-10-06, 15:44   #48
Nieuw Lid

Nationaliteit:
tak to je blby, ja vyuzila akce, ktera platila do 8 rijna, letim v patek tam a v nedeli zpatky a mam to za tech 70 EUR, platim jen poplatky.Hele, mozna si pockej, treba budou zase nejake podobne nabidky, preci jenom je rijen....zkus si treba koupit jen tu zpatecni a uvidis, podle me se tyto akce budou opakovat, hlavne v novem roce.....
Oud 19-10-06, 16:21   #49
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
zkusim napsat na skyeurope jak to s tema letenkama vypada a jestli je tohle finalni castka...uvidime...
Oud 19-10-06, 16:52   #50
Nieuw Lid

Nationaliteit:
taky moznost....tak drzim palce at to poridis levne.Pamatuji, kdyz jsem sem litala jednou mesicne pred 3 lety at o 1,5 roku a kazdy mesic me to stalo 200 EUR, zadne Smartwings ci Sky europe,jen KLM s CSA, za ty penize co jsem tam utratila bych tam mohla mit sedacku se svym jmenem:-)
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels