![]() |
|
|
#31 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
A taky doufam, ze uz konecne otevrou ten kus za Ambergem, kdo se tam ma furt motat tema vesnicema, ze...![]()
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no kus ty dalnice je uz tam prece otevrenej,jeste nejakej ten km holt chybi ,ale i tak uz to rychlejs tam kvaltuje,driv to bylo desny-stacily 3kamiony pred tebou a dalsi hodina v prdeli ![]() |
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Je to sice 16hodin autobusem, ale stoji to min nez KLM nebo CSA a je to spolehlive. Jizdenku si ale neobjednavejte prez holandske stranky, to je drazssi.2mesice pred odjezdem je to za tuhle cenu, jinak o neco vic. Tak hodne stesti. |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Actief Lid
|
Jo to ja vim, ze je to levnejsi, ale ja kolikrat letim domu jen na prodlouzeny vikend a kdybych mela travit 16 hod tam a 16 hod zpatky v autobuse, tak mi na navstevu nezbyde ani cas ;-)
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
mas pravdu, dulezite je si cestu zajistit v cas.....
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Actief Lid
|
Tak jsem ted chtela kupovat letenky do Prahy na brezen a byla jsem uplne v soku. Bracha ma 18. narozeniny, a tak chceme letet s pritelem do Prahy a uz ted letenky pro dva stoji 314 Euro, to se mi snad zda :-(
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
To je sila, segra za mnou leti ted pristi tyden a platili dohromady pro 2 os. 100 euro a to si to bookovali opravdu na posledni chvili. Meli fakt stesti!!!
|
|
|
|