het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 07-11-05, 10:08   #21
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:
Tak to ja jsem se s pritelem letos rozhodla jet autobusem...je to bezkonkurencne nejlevnejsi...zpatecni za 47 eur!!!
Z haagu do Plzne!!Neni to sice ani rychly ani pohodlny ale nakonec to vyjde asi i levnejs nez auto!!
Mouse is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 22-11-05, 20:45   #22
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
autobusem je to pres vanoce des...minulej rok jsem jela s pritelem eurolinesama a autobus byl plny do posledniho mista a mi jelikoz jsme nastuovali na posledni zastavce nez se bus rozjel do cech jsme chytli ty nejhorsi mista v zadu a celou dobu jsme se mackali jak rajcata...a do ostravy je to dost dalka....:snik:
takze tento rokdojedou nasi a v lete jedem pekne autickem (doufam)
janicka36 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-11-05, 17:04   #23
VIP Lid

Zdenda's avatar

Citaat:
Mishka schreef:
teda Zdendo, jak to zvladas za 7 hodin do Plzne? My vzdycky zustanem ve stau u Kolina a nehnem se snad i nekolik hodin. Takze ted to berem pres Venlo a to taky neni zrovna zkratka... Letadlo moc vyhodny neni, s kocarkem a vsemi temi zavazadly... naposledy byl let opozden o necele tri hodiny a domu jsem dorazila po pulnoci, po zhruba 9 hodinach cestovani. Takze na Vanoce do Cech opet autem!
Mnohaletou praxi jsem do vymyslel:

musis nejpozdeji v 13'00 vyjet z Utrechtu, pak nemas u Kolina zadnou frontu a prijedes k Frankfurtu kolem 16'00, sice uz je tam hodne aut ale vetsinou to s malym zpozdenim jde, pred 18'00 hodinou Norimberk bez problemu a pak na plny plyn do Plzne, takze vetsinou (zalezi kolik si das po ceste prestavek) pred 20'00 si das prvni Prazdroj a gulasek, treba v pivnici U Mancfelda....
Zdenda is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 07-12-05, 19:28   #24
Volwaardig Lid

Martinez's avatar

Nationaliteit:
Ja tedy jezdim z Frieslandu (Leeuwarden) do Prahy za 10 hodin, ale jezdim vzdy v noci. Vyrazim tak okolo osme vecer a rano jsem u babicky na snidani (stejne nikdy nemuze spat kdyz vi ze jedu..hihi).
Ted jiz druhy rok poletim, letenku od Smart Wings jsem mel uz koupenou v srpnu, ale musel jsem nakonec koupit KLM (260,- euro zlodeji!!!) protoze mi prisla zprava o krachu Smart Wings. Nevim nic o tom ze na jare zase budou litat...penize mi nastesti vratily tak se na ne zas tak moc nezlobim. Jen snad ze ted letim ze dvojnasobnou cenu.
Oud 12-01-06, 11:26   #25
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Zdendo, ja jsem taky z Plzne! :-) Az budes mit nekdy volnou sedacku, dej vedet, please :-)))
dasenkaa is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 02-09-06, 00:18   #26
Lid

Nationaliteit:
Ahoj,
nebojte, smartwings poleti zase od 4/2007 jako loni. Jde o to, ze neni sezona a povoleni jsou draha. Vsechny nizkonakladove spolecnosti letaji vetsinou jen v sezone.
Ohledne Rotterdam-CZ, je asi nejlepsi si vzit autobus, ale ten ted pry zajizdi pres vsechny mozna mista. Urcite je to ale lepsi nez stehovat kufry. Muze byt nekde 1x spozdeni, a pak jsi na ceste dele nez autobusem. Tez z nadrazi do nadrazi atd. je vcelku nepohodlne, ja letam, ale jezdila jsem vzdy busem, mas pohodu. Byla jsem svedkem ze nekomu se udelalo spatne (nemela leky s sebou, bylo to vazne) okamzite chteli do prvni nemocnice, a take je tam mene lidi, tedy vice osobni. Kdyz pojedes vlakem, udela se ti spatne, taky tam muzes ..... A kdo ti pomuze? Tak jed autobusem a nebo si priplat a let klm nebo CSA.
betty is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 02-09-06, 09:55   #27
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
dasenkaa schreef:
Zdendo, ja jsem taky z Plzne! :-) Az budes mit nekdy volnou sedacku, dej vedet, please :-)))
ja jsem taky z Plzne ;-))
sice bydlim u Arnhemu,musela bys nejak dojet vlakem,ale treba ted sme byli 2krat v Cechach,neni problem te vzit ,treba i zadara,to me je celkem fuk

jinak je fakt ,ze do Plzne za 7hodin se to da dojet uplne krasne v pohode
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 02-09-06, 20:08   #28
Actief Lid

Nationaliteit:
Ahojda, tak me nejak napadlo, proc neletite Sky Europe??? To je take nizkonakladova spolecnost. Letenky jsou myslim jeste levnejsi nez u SmartWings.

Sice jsem se jeste nedivala, zda take nezrusili lety pres zimu, ale snad ne.

Jinak autobusem je dobrej euroline nebo eurolines.cz (ted nevim) Muzes si tam vybrat spolecnost, se kterou chtes jet. Myslim, ze maji i se zpatecni uz za 1520 kc. Samozrejme jsou tam i drazsi.
Martina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-09-06, 10:10   #29
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Koukam, ze je vas tu dost Plzenaku :-) Ja jsem z Rokycan, to mam kousek

Koukala jsem na letenky se Skyeurope a myslim, ze lety pres zimu zatim nezrusili, ale co neni muze byt

petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 16-09-06, 10:52   #30
Actief Lid

coccinnele's avatar

Nationaliteit:
ted jsem segre rezervovala letenku u Skyeurope na listopad a zpatecni Pha - Ams ji stoji 1500 Kc!!! To je dost dobry!!
coccinnele is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels