![]() |
|
|
#11 |
|
Lid
|
Jsem to kecka, s Easy Jet!
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ono Irenko potom kdyz si budes muset pripocist cenu za vlak k cene letence tak pak jestli se nahodou nevyplati letet normalni spolecnosti z Amsterdamu......
Ale nejakou cestou se mi doneslo ze by od pristiho roku meli byt lety do Prahy i od nas z Eindhovenu, to by byla potom pohoda... |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Legende
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Lid
|
Mas pravdu, ten vlak neni vhodna volba. Vlak zpet nejak nenavazuje, takze cekat 5 hodin na prvni vlak a 5 dalsich hodin jizdy do Rotterdamu. Zadna laca! Diky.. Irena
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Dostavame pravidelne e-mailem informace od leteckych spolecnosti protoze hodne litame a jsme cleny jejich klubu. Ale uz je to dil a asi jsme to vymazali. Dam vedet az zase budu neco vedet.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Legende
|
To tedy dej vedet, ja jsem o spojeni Eindhoven - Praha jeste nikdy neslysel.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
Stejne je to litani relativni! Kdyz nebydlis primo v A'damu nebo Praze tak je ten casovy rozdil zanedbatelny. V mem pripade Utrecht-Plzen autem za 7 hodin a letadlem 5-6 hodin podle okolnosti a pritom dovoz/odvoz na letiste je problematicky anebo se plati jeste parkovani a o cene letenky ani nemluve (treba i kdyz letis za body mas u KLM asi 80,- euro letistni poplatky). |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Lid
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Actief Lid
|
teda Zdendo, jak to zvladas za 7 hodin do Plzne? My vzdycky zustanem ve stau u Kolina a nehnem se snad i nekolik hodin. Takze ted to berem pres Venlo a to taky neni zrovna zkratka... Letadlo moc vyhodny neni, s kocarkem a vsemi temi zavazadly... naposledy byl let opozden o necele tri hodiny a domu jsem dorazila po pulnoci, po zhruba 9 hodinach cestovani. Takze na Vanoce do Cech opet autem!
![]() |
|
|
|