het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 29-06-06, 18:37   #11
VIP Lid

Laura's avatar

Nationaliteit:
Tak ja urcite nebudu platet minimalne 200 eura za letenku kdyz muzu letet polovicny z Sky Europe nebo Smartwings. Jsem totiz tak rada ze se objevely. Docela me to vzdy sralo ze platim tolik penez za letenku u KLM nebo CSA, sice letej vice v cas ale to ja riskuju radci to zpozdeny.

Je to skoda ze tu jsou tolik lidi negativny o Smartwings sice za to muzou sami. Ale rada je odbavuju jsou vdzy prijeme a vezou mi noviny

Mozna se to zlepsi ale letadlo vecinou nemuze za to ze ma zpozdeny. Kdy by normalne informovaly lide, tak by to bylo o necem jinem!
Oud 29-06-06, 22:48   #12
Aja
Actief Lid

Nationaliteit:
Ja jsem se Smartwings letela aspon 6x a nebyl nejmensi problem. Nikdy mi zadny let nezrusili, vzdy jsem pristala vcas.
Aja is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-06-06, 13:35   #13
Nieuw Lid

Janinka's avatar

Nationaliteit:
Ahojky, ja jsem tez letela se Smartwins alespon 5x, a musim rict, ze jsem byla vzdycky spokojena. Zadne fronty na letisti, a odlet byl take vcas......
Janinka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-06-06, 15:06   #14
Lid

sweety's avatar

Nationaliteit:
Ahoj!

Nemate nekdo nahodou zkusenosti s Easy jet? Mam s nima letet v srpnu z Prahy do Dortmundu (mam to bliz nez do Amstru) a uz me docela znervoznilo jen to, ze nemam letenku, ale jen nejake rezervacni cislo, ktere jim reknu na letisti... Je to normalni?
sweety is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-06-06, 16:31   #15
Volwaardig Lid

efke's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
sweety schreef:
Ahoj!

Nemate nekdo nahodou zkusenosti s Easy jet? Mam s nima letet v srpnu z Prahy do Dortmundu (mam to bliz nez do Amstru) a uz me docela znervoznilo jen to, ze nemam letenku, ale jen nejake rezervacni cislo, ktere jim reknu na letisti... Je to normalni?
Ahoj Peti,
my jsme s nima leteli minuly podzim do Anglie a byli fajn, ja s nima zadny problemy nemela. Muj pritel pak cestu opakoval a taky vse v poho(meli snad jen 15 minut zpozdeni pri odletu).
Ohledne te letenky, pokud sis bookovala letenku pres internet,zadnou letenku ani nedostanes. Jen si vytiskni papir, kde mas ten rezervacni kod a pak ho predlozis na check-in.
efke is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 02-07-06, 10:01   #16
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
S Easy jetem jsem letela uz nekolikrat (Stansted, Basel, Gatewick) a nikdy jsem s nima nemela trable. Litaji na cas, letusky a letusaci prijemni a ani jsem nepotrebovala to "reservation number". Vzali si ode mne pas, vystavili mi letenku a hotovo.

No a jak uz rikala Mishka, se Smart Wings jsem taky letela jednou a nikdy vice. Nebyt ji a jejiho manzela, tak jsem po priletu nocovala na Schipholu, protoze jsme prileteli po 1 hodine ranni a to uz mi na sever nejel zadny vlak. Des a hruza. Na vanoce jsem si zaplatila letenku s KLM za 250 Euro a od dubna litam jen se Skype Europe a vyhovuji mi (uz jsem s nima letela 3x, tam i zpet).
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 02-07-06, 19:50   #17
CZ Moderator

Gambrinus's avatar

Nationaliteit:
Ve ctvrtek jsem se s kamosema mel vracet s Easy Jetem ze Stanstedu do Schiphol... mel jsem. Ale pac jsme prisli o vsechny spoje (metro, autobus i vlak) tak jsme nakonec dorazili o 6 minut pozdeji a tam nam nejaka zenska rekla ze mame smulu a mame letet o 2 dny pozdejc protoze ostatni lety uz byli plny.
Nakonec jsme vzali let od Transavie do Rotterdamu.
Ale... co chci rict, Sky Europe ma podle me lepsi service nez SmartWings. (A taky hezci Billboardy na Stanstedu lol)
Gambrinus is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels