![]() |
|
|
#11 |
|
VIP Lid
|
Tak ja urcite nebudu platet minimalne 200 eura za letenku kdyz muzu letet polovicny z Sky Europe nebo Smartwings. Jsem totiz tak rada ze se objevely. Docela me to vzdy sralo ze platim tolik penez za letenku u
KLM
nebo CSA, sice letej vice v cas ale to ja riskuju radci to zpozdeny.
Je to skoda ze tu jsou tolik lidi negativny o Smartwings sice za to muzou sami. Ale rada je odbavuju jsou vdzy prijeme a vezou mi noviny Mozna se to zlepsi ale letadlo vecinou nemuze za to ze ma zpozdeny. Kdy by normalne informovaly lide, tak by to bylo o necem jinem!
|
|
|
|
#14 |
|
Lid
|
Ahoj!
Nemate nekdo nahodou zkusenosti s Easy jet? Mam s nima letet v srpnu z Prahy do Dortmundu (mam to bliz nez do Amstru) a uz me docela znervoznilo jen to, ze nemam letenku, ale jen nejake rezervacni cislo, ktere jim reknu na letisti... Je to normalni? |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
my jsme s nima leteli minuly podzim do Anglie a byli fajn, ja s nima zadny problemy nemela. Muj pritel pak cestu opakoval a taky vse v poho(meli snad jen 15 minut zpozdeni pri odletu). Ohledne te letenky, pokud sis bookovala letenku pres internet,zadnou letenku ani nedostanes. Jen si vytiskni papir, kde mas ten rezervacni kod a pak ho predlozis na check-in. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Actief Lid
|
S Easy jetem jsem letela uz nekolikrat (Stansted, Basel, Gatewick) a nikdy jsem s nima nemela trable. Litaji na cas, letusky a letusaci prijemni a ani jsem nepotrebovala to "reservation number". Vzali si ode mne pas, vystavili mi letenku a hotovo.
No a jak uz rikala Mishka, se Smart Wings jsem taky letela jednou a nikdy vice. Nebyt ji a jejiho manzela, tak jsem po priletu nocovala na Schipholu, protoze jsme prileteli po 1 hodine ranni a to uz mi na sever nejel zadny vlak. Des a hruza. Na vanoce jsem si zaplatila letenku s KLM za 250 Euro a od dubna litam jen se Skype Europe a vyhovuji mi (uz jsem s nima letela 3x, tam i zpet). |
|
|
|
|
|
#17 |
|
CZ Moderator
|
Ve ctvrtek jsem se s kamosema mel vracet s Easy Jetem ze Stanstedu do Schiphol... mel jsem. Ale pac jsme prisli o vsechny spoje (metro, autobus i vlak) tak jsme nakonec dorazili o 6 minut pozdeji a tam nam nejaka zenska rekla ze mame smulu a mame letet o 2 dny pozdejc protoze ostatni lety uz byli plny.
Nakonec jsme vzali let od Transavie do Rotterdamu. Ale... co chci rict, Sky Europe ma podle me lepsi service nez SmartWings. (A taky hezci Billboardy na Stanstedu lol) |
|
|
|