![]() |
|
|
#21 |
|
Actief Lid
|
Jo tak to ja se taky pridam!!Na Vanoce jsme byli v cechcach a uplne super!!Silvestra jsme slavili u nas doma s pritelovo "tlupou" a byla to jedna velka nuda!Nechtelo se mi ani s nikym bavit...jeste ze bylo co uklizet a tak jsem delala alspon neco...a ve dve znudena a nasrana do postele...uz nikdy vice!!
Mimochodem stastny novy rok!At je lepsi nez ten minuly!! ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Actief Lid
|
Ja se musim smat...Tak jsi to hezky napsala ze jsi sla nasrana spat.Tak se uz nebudu priste stydet a napisu tez nasrana.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Volwaardig Lid
|
Tak u nas byly Vanoce suprovy, darky pod stromeckem, br.salat, rizky, cukrovi atd.,no, proste jako v CR, akorat snih chybel.
Ale Silvestr stal taky za nic, na gauci u ceske TV, kde tedy taky nic moc .Pak jsem si na chvily schrupla, v pul12 jsme vzbudili deti na ohnostrtoj a asi v jednu jsme sli spat.Je pravda. ze na Silvestra je tu vsechno zavrene, misto aby se lidi bavili, tak sedi doma . Neni na Silvestra v CR . |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Actief Lid
|
Jo ono se to jinak vyjadrit proste nedalo
![]() |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ty mas tady v holandsku ceskou televizi? |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Actief Lid
|
tak nas stedry den v cechach byl super ... nechybel salat,kapr a plno darecku..no proste prave ceske vanoce..a take 1 a 2 svatek se slo tradicne po babickach...
nechybel vylet na hory,kde mrzlo a bylo plno snehu ... dokonce jsme meli i 2 dny mezi vanocem a silvestrem snih..parada... silvestr taky fajn..prvne jsme sli ke kamaradum,kde se az do pulnoci popijelo.po pulnoci jsme vystrileli 5 krabic ohnostroju a pak se jelo taxikem do mesta do hospody,kde nechybela hudba,piti,jidlo a tanec...domu jsme dorazili az kolem 6 rano..no proste super... uplne neco jineho,nez minuly rok v NL..jsem rada,ze jsme jeli do chech a snad se pristi rok zas zadari... vsem preji vse nejlepsi do toho noveho roku 2007 a snad bude lepsi,nez ten minuly ![]()
|
|
|
#27 |
|
Volwaardig Lid
|
Katy, jo jo mame ceskou Tv
.Janicka36, tak takovyho Silvestra ti zavidim . Ja chci taky takovyho :snik: . |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Actief Lid
|
ceska televize nejen na Silvestra
ahoj katy, podivej se do rubriky COMPUTER & TECHNIEK na Hoe kan ik Tsjechische TV ontvangen? tam je vsecko podrobne rozepsane a vysvetlene
![]()
|
|
|
|
#30 |
|
Actief Lid
|
Ahoj vsichni, ja jsem vanoce slavila u pritelovi sestry na severu Svedska, kde byla skoro cela jeho rodina. Vanoce byly plne tradic, skveleho jidla a spousta darecku, ale i tak se mi zastesklo po nasich, brachach a tak...vsak to asi znate, vsude dobre, doma nejlepe.
Na silvestra jsme leteli do Italie, ve mne by se krve nedorezali, kdyz jsem v Pise vystoupila z letadla a videla ten slejvak...jsem si na chvili myslela, ze nas podcasi predbehlo a presunulo se z Holandska do Italie. Nastesti se ale vycasilo :-) Sli jsme na silvestrovskou veceri do restaurace vedle sikme veze. To jste nevideli, vecere o 8 chodech, ja jsem bojovala do 4. chodu, a pak jsem to vzdala, bylo pak spatne az do rana, jak jsem se prezrala. Nebyla to sice bourliva oslava, ale i tak to bylo pekne :-) Pristi rok, ale snad budeme v CR, aspon na vanoce ;-) |
|
|
|