het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 04-01-07, 16:08   #21
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:
Jo tak to ja se taky pridam!!Na Vanoce jsme byli v cechcach a uplne super!!Silvestra jsme slavili u nas doma s pritelovo "tlupou" a byla to jedna velka nuda!Nechtelo se mi ani s nikym bavit...jeste ze bylo co uklizet a tak jsem delala alspon neco...a ve dve znudena a nasrana do postele...uz nikdy vice!!
Mimochodem stastny novy rok!At je lepsi nez ten minuly!!
Mouse is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-01-07, 18:38   #22
Actief Lid

Nationaliteit:
Ja se musim smat...Tak jsi to hezky napsala ze jsi sla nasrana spat.Tak se uz nebudu priste stydet a napisu tez nasrana.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-01-07, 07:05   #23
Volwaardig Lid

czechr's avatar

Nationaliteit:
Tak u nas byly Vanoce suprovy, darky pod stromeckem, br.salat, rizky, cukrovi atd.,no, proste jako v CR, akorat snih chybel.

Ale Silvestr stal taky za nic, na gauci u ceske TV, kde tedy taky nic moc .Pak jsem si na chvily schrupla, v pul12 jsme vzbudili deti na ohnostrtoj a asi v jednu jsme sli spat.
Je pravda. ze na Silvestra je tu vsechno zavrene, misto aby se lidi bavili, tak sedi doma . Neni na Silvestra v CR .
czechr is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-01-07, 11:03   #24
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:
Jo ono se to jinak vyjadrit proste nedalo
Mouse is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 06-01-07, 17:49   #25
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
czechr schreef:
Tak u nas byly Vanoce suprovy, darky pod stromeckem, br.salat, rizky, cukrovi atd.,no, proste jako v CR, akorat snih chybel.

Ale Silvestr stal taky za nic, na gauci u ceske TV, kde tedy taky nic moc .Pak jsem si na chvily schrupla, v pul12 jsme vzbudili deti na ohnostrtoj a asi v jednu jsme sli spat.
Je pravda. ze na Silvestra je tu vsechno zavrene, misto aby se lidi bavili, tak sedi doma . Neni na Silvestra v CR .

ty mas tady v holandsku ceskou televizi?
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 07-01-07, 16:33   #26
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
tak nas stedry den v cechach byl super ... nechybel salat,kapr a plno darecku..no proste prave ceske vanoce..a take 1 a 2 svatek se slo tradicne po babickach...
nechybel vylet na hory,kde mrzlo a bylo plno snehu ...

dokonce jsme meli i 2 dny mezi vanocem a silvestrem snih..parada...

silvestr taky fajn..prvne jsme sli ke kamaradum,kde se az do pulnoci popijelo.po pulnoci jsme vystrileli 5 krabic ohnostroju a pak se jelo taxikem do mesta do hospody,kde nechybela hudba,piti,jidlo a tanec...domu jsme dorazili az kolem 6 rano..no proste super...
uplne neco jineho,nez minuly rok v NL..jsem rada,ze jsme jeli do chech a snad se pristi rok zas zadari...

vsem preji vse nejlepsi do toho noveho roku 2007 a snad bude lepsi,nez ten minuly
Oud 07-01-07, 18:09   #27
Volwaardig Lid

czechr's avatar

Nationaliteit:
Katy, jo jo mame ceskou Tv .

Janicka36, tak takovyho Silvestra ti zavidim . Ja chci taky takovyho :snik: .
czechr is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 08-01-07, 17:06   #28
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
czechr schreef:
Bericht bekijken
Katy, jo jo mame ceskou Tv .

Janicka36, tak takovyho Silvestra ti zavidim . Ja chci taky takovyho :snik: .
kde si k ni prisla??? ja chci takyyy :snik: me furt nebavi cist ty titulky
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 08-01-07, 17:21   #29
Actief Lid

goddart's avatar

ceska televize nejen na Silvestra

ahoj katy, podivej se do rubriky COMPUTER & TECHNIEK na Hoe kan ik Tsjechische TV ontvangen? tam je vsecko podrobne rozepsane a vysvetlene
Oud 12-01-07, 10:50   #30
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Ahoj vsichni, ja jsem vanoce slavila u pritelovi sestry na severu Svedska, kde byla skoro cela jeho rodina. Vanoce byly plne tradic, skveleho jidla a spousta darecku, ale i tak se mi zastesklo po nasich, brachach a tak...vsak to asi znate, vsude dobre, doma nejlepe.
Na silvestra jsme leteli do Italie, ve mne by se krve nedorezali, kdyz jsem v Pise vystoupila z letadla a videla ten slejvak...jsem si na chvili myslela, ze nas podcasi predbehlo a presunulo se z Holandska do Italie. Nastesti se ale vycasilo :-) Sli jsme na silvestrovskou veceri do restaurace vedle sikme veze. To jste nevideli, vecere o 8 chodech, ja jsem bojovala do 4. chodu, a pak jsem to vzdala, bylo pak spatne az do rana, jak jsem se prezrala. Nebyla to sice bourliva oslava, ale i tak to bylo pekne :-) Pristi rok, ale snad budeme v CR, aspon na vanoce ;-)
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels