![]() |
|
|
#11 |
|
Actief Lid
|
tenhle rok jsme na silvestra doma,ale jeste nevime co budeme delat...snad jeste nekde bude misto doma se mi sedet nechce
![]() minule jsme byli v NL a musim rict,ze v Cr se mi silvestr libi vic...asi je to tim,ze jsme ten v NL stravili doma ![]() ![]() ale po busy vanocich jsme chteli nejaky odpocinek...uvidime,kde zakotvime letos v CR... ![]()
|
|
|
#12 |
|
Lid
|
no ja budu tento rok travit vanoce i silvestra taty v Belgii.poprve!
jsem tu skoro sedm let a kazdy rok jsme byli v Cechach.bohuzel silvestr bude ale pracovni a bez alkoholu.ale ani me to moc netrapi,protoze budem s manzelem stejne spolu.na vanoce prijede tatka tak uz se tesim.ale kapr nebude,protoze ho nikdo z nas neji.jinak si myslim ,ze oslavi v cechach jsou bourlivejsi,diky vsem tem petardam,ktere si muze kazdy kopit na kazdem rohu.tady je to trochu prisnejsi a myslim ze je to i bezpecnejsi. ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ahojky vsem a taky prani vseho nejlepsiho do noveho roku 2007! Hodne zdravi,stesti a uspechu!
Tak jake byly svatky? Uz se urcite vsichni, kteri byli pryc vraceji zpatky tady do NL a taky "do normalu".(ach jo! ) Ja jsem maximalne spokojena, meli jsme s pritelem uzasny tyden v CR,taky cesky Stedry vecer s dareckama a hlavne s moji rodinou, ktere jsem se uz nemohla dockat, na dalsi dny jsme jeste objeli cele drahe pribuzenstvo, porad jsme vsude JEDLI!!! a taky pili, videla jsem kamosky, byli jsme na horach, snezilo... To byly vanocni svatky..... Z celeho toho nadseni a litani po vsech moznych koutech - od babicky pres hory az po oblibene restaurace a hospudky) jsem ale dostala poradnou "choleru" = zanet hrtanu a rymu, takze jsem nakonec vcerejsiho Silvestra neslavila v Delft podle planu, ale s hrnkem caje, zavazanym krkem, dekou kolem ramen a divala se z okna na rotterdamsky ohnostroj... A co Vy, svatky a Silvestr???? Jak se Vam libilo?![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
tak treba pristi rok to bude lepsi... , no ne? |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
nase Vanoce byly super,ale silvestr stal uprimne za hovno...Takze sme na tom skoro stejne ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Nieuw Lid
|
silvestr je tu hroznej kazdej sedi doma a nudi se u televize programy
hrozny nuda a ceka se na 12 hodinu pak ten randal venku a ende v cechach je prece trochu lepsi vic srandy telefonovala me mami , ze televize byla uplne suprovka desna sranda jeste preji vsem vse nej do noveho roku jarka |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Actief Lid
|
Hm,tak vime kam mame zajet priste rok.A stim televiznim programem mas naprostou pravdu.Nechapu ten jejich vanocni program a natoz silvestrovsky.Je pravda,ze se v CR tez opakujou ty stejne filmy,ale je jich jen preci vic.
|
|
|
|