het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 21-11-06, 18:56   #11
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
tenhle rok jsme na silvestra doma,ale jeste nevime co budeme delat...snad jeste nekde bude misto doma se mi sedet nechce
minule jsme byli v NL a musim rict,ze v Cr se mi silvestr libi vic...asi je to tim,ze jsme ten v NL stravili doma ale po busy vanocich jsme chteli nejaky odpocinek...
uvidime,kde zakotvime letos v CR...
Oud 03-12-06, 22:02   #12
Lid

lenous's avatar

Nationaliteit:
no ja budu tento rok travit vanoce i silvestra taty v Belgii.poprve! jsem tu skoro sedm let a kazdy rok jsme byli v Cechach.bohuzel silvestr bude ale pracovni a bez alkoholu.ale ani me to moc netrapi,protoze budem s manzelem stejne spolu.na vanoce prijede tatka tak uz se tesim.ale kapr nebude,protoze ho nikdo z nas neji.
jinak si myslim ,ze oslavi v cechach jsou bourlivejsi,diky vsem tem petardam,ktere si muze kazdy kopit na kazdem rohu.tady je to trochu prisnejsi a myslim ze je to i bezpecnejsi.
lenous is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 01-01-07, 12:50   #13
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Ahojky vsem a taky prani vseho nejlepsiho do noveho roku 2007! Hodne zdravi,stesti a uspechu! Tak jake byly svatky? Uz se urcite vsichni, kteri byli pryc vraceji zpatky tady do NL a taky "do normalu".(ach jo! ) Ja jsem maximalne spokojena, meli jsme s pritelem uzasny tyden v CR,taky cesky Stedry vecer s dareckama a hlavne s moji rodinou, ktere jsem se uz nemohla dockat, na dalsi dny jsme jeste objeli cele drahe pribuzenstvo, porad jsme vsude JEDLI!!! a taky pili, videla jsem kamosky, byli jsme na horach, snezilo... To byly vanocni svatky..... Z celeho toho nadseni a litani po vsech moznych koutech - od babicky pres hory az po oblibene restaurace a hospudky) jsem ale dostala poradnou "choleru" = zanet hrtanu a rymu, takze jsem nakonec vcerejsiho Silvestra neslavila v Delft podle planu, ale s hrnkem caje, zavazanym krkem, dekou kolem ramen a divala se z okna na rotterdamsky ohnostroj...
A co Vy, svatky a Silvestr???? Jak se Vam libilo?
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 01-01-07, 13:35   #14
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Ahojky vsem a taky prani vseho nejlepsiho do noveho roku 2007! Hodne zdravi,stesti a uspechu! Tak jake byly svatky? Uz se urcite vsichni, kteri byli pryc vraceji zpatky tady do NL a taky "do normalu".(ach jo! ) Ja jsem maximalne spokojena, meli jsme s pritelem uzasny tyden v CR,taky cesky Stedry vecer s dareckama a hlavne s moji rodinou, ktere jsem se uz nemohla dockat, na dalsi dny jsme jeste objeli cele drahe pribuzenstvo, porad jsme vsude JEDLI!!! a taky pili, videla jsem kamosky, byli jsme na horach, snezilo... To byly vanocni svatky..... Z celeho toho nadseni a litani po vsech moznych koutech - od babicky pres hory az po oblibene restaurace a hospudky) jsem ale dostala poradnou "choleru" = zanet hrtanu a rymu, takze jsem nakonec vcerejsiho Silvestra neslavila v Delft podle planu, ale s hrnkem caje, zavazanym krkem, dekou kolem ramen a divala se z okna na rotterdamsky ohnostroj...
A co Vy, svatky a Silvestr???? Jak se Vam libilo?
Tyto vanoce jsme stravili v NL a uprime?Byli to nejhorsi nudne vanoce za cely muj zivot.Pekne jsem se poucila a pristi vanoce jsem v CR.A silvestr?Tez nuda.Takze uz se docela tesim, az zase zapadneme do kazdodenniho kolobehu.Plany se nejak zpretrhali na silvestra.Doufam,ze jste meli lepsi svatky a silvestra nezli ja.Preji hodne stesti do noveho roku a hlavne hodne lasky,ktere je potreba nejvic.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-01-07, 13:22   #15
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
veronika schreef:
Tyto vanoce jsme stravili v NL a uprime?Byli to nejhorsi nudne vanoce za cely muj zivot.Pekne jsem se poucila a pristi vanoce jsem v CR.A silvestr?Tez nuda.Takze uz se docela tesim, az zase zapadneme do kazdodenniho kolobehu.Plany se nejak zpretrhali na silvestra.Doufam,ze jste meli lepsi svatky a silvestra nezli ja.Preji hodne stesti do noveho roku a hlavne hodne lasky,ktere je potreba nejvic.
Tak to je skoda, ze Ti svatky nevysly podle Tvych predstav... tak treba pristi rok to bude lepsi... , no ne?
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-01-07, 16:26   #16
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Tak to je skoda, ze Ti svatky nevysly podle Tvych predstav... tak treba pristi rok to bude lepsi... , no ne?
No musi to byt lepsi.Horsi uz to asi pravdepodobne nemuze byt.Tak jsem si vyzkousela vanoce v NL a na CR proste nikdy nezanevru.Tak zdar roku 2007.
Oud 03-01-07, 16:48   #17
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
veronika schreef:

nase Vanoce byly super,ale silvestr stal uprimne za hovno...Takze sme na tom skoro stejne
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-01-07, 17:37   #18
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
nase Vanoce byly super,ale silvestr stal uprimne za hovno...Takze sme na tom skoro stejne
tak alespon ze nejsem sama.Ale priste si ho fakt zkazit nenecham.
Oud 04-01-07, 15:19   #19
Nieuw Lid

JarkaP's avatar

Nationaliteit:
silvestr je tu hroznej kazdej sedi doma a nudi se u televize programy
hrozny nuda a ceka se na 12 hodinu pak ten randal venku a ende
v cechach je prece trochu lepsi vic srandy telefonovala me mami ,
ze televize byla uplne suprovka desna sranda
jeste preji vsem vse nej do noveho roku
jarka
JarkaP is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-01-07, 15:49   #20
Actief Lid

Nationaliteit:
Hm,tak vime kam mame zajet priste rok.A stim televiznim programem mas naprostou pravdu.Nechapu ten jejich vanocni program a natoz silvestrovsky.Je pravda,ze se v CR tez opakujou ty stejne filmy,ale je jich jen preci vic.
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels