![]() |
|
|
#41 |
|
Volwaardig Lid
|
Tak v tom kvetnu?
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Actief Lid
|
Hlasim se take s moji jedenactiletou dcerou a doufam ze to tentokrat konecne vyjde.....
![]() |
|
|
|
|
|
#43 |
|
VIP Lid
|
Ahoj holky!! Ja uz jsem si myslela, ze tu nikdo nebude reagovat. Neprislo mi to jako problem, jenom aby bylo pocasicko!!! Mohly bychom se domluvit nekde, kde je take Ballorig (www.ballorig.nl pro pripad deste, stoji to pouze 5,50 za dite, dospeli zdarma a to dite se tam pekne vyblbne). Tak na to kouknete, my bychom prijeli taky (ja + Robin-v cervenci 3 roky). Ale primlouvame se za sobotu nebo nedeli, jelikoz v tydnu nemame auto... to ho ma manzel, hihi.
Koncem kvetna by bylo asi nejlepsi!!!
|
|
|
#44 |
|
Volwaardig Lid
|
Ballorig vypada dobre a ted koukam, ze u nas je blizko, v Houten. To jsem jeste neznala, tak v kazdym pripade diky za tip!
Sobota nebo nedele u mne urcite taky vyhovuje nejlip, v tydnu jsem v praci. A koncem kvetna jsou tyden prazdniny a deti jedou do Cech. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Actief Lid
|
Ahoj, ja bych se taky s detmi pridala
. Me se hodi nedele nebo sobota odpoledne. Moje deti maji taky koncem kvetna prazniny takze nejsme v NL.Klaro to je dobry napad , Speelparadijs. Kdyz prsi tak si deti muhou hrat v hale a kdyz je pekne tak venku. Tak kdy pujdeme???
|
|
|
#46 |
|
Volwaardig Lid
|
Navrhuju sobotu 13.kvetna v ballorig Houten(viz link od Klary).
V nedeli 14. kvetna je Den matek, tak to bud predame deti manzelum, abychom si odpocinuly, anebo pomazeme ke tchynim s kyticema, coz je ta mene prijemna varianta slaveni Dne matek. Kdo je pro? Ja jinou sobotu ani nedeli v kvetnu nemuzu. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Actief Lid
|
Ja jsem PRO ale aby nebyla moje jedenactileta holka jako jedinna mezi nase male deti,by bylo fajn,kdyby se take dostavila dcera Barbie.A holky,prazdniny v kvetnu jsou zacatkem a ne koncem. ![]() |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Volwaardig Lid
|
Neboj Katus, ja mam jednu osmiletou, tak by si prinejhorsim snad taky rozumely ne?
A my mame prazdniny opravdu i na zac. kvetna, pak jdou 2 tydny do skoly a zase tyden prazdnin. To se jim fakt povedlo, stejne jako minuly rok. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Actief Lid
|
Tak to by bylo dobry ale musim ji dat vedet,jeste nic nevi.Snad nerekne ze nebude chtit.....
To dcera mela loni najednou dva tydny prazdnin a letos prave jen jeden. ![]() |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Nieuw Lid
|
Tak sobota 13.kvetna v ballorig Houten(viz link od Klary) je jista. Zacatek v 10.00 hod u brany. Konec v nedohlednu (zaviraji v 19.00). Zalezi na tom, jak se bude libit.
S sebou dobrou naladu, event. nejakou tu bastu. Vsechny "Matky" ze severu se uz nemuzou dockat! |
|
|
|