|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#31 | |
|
Actief Lid
|
Re: Setkání s dětmi!
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Volwaardig Lid
|
Muzu se zeptat, jak to nakonec dopadlo? Setkali jste se nakonec? A bude se poradat jeste neco podobneho v budoucnosti?
|
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Lid
|
Katus ja mam skoro 9letyho kluka ,ktery si rozumi i se starsima klukama.Ale mam to dost daleko z Belgie.Vetsinou se totiz vse organizuje v Holandsku.
![]() |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Nieuw Lid
|
Nevim, jestli neni uz pozde po skoro 2 letem planovani. Nebo uz se neco konalo?
Moc se mne ten napad libi. Tady v Groningenu znam nejmin 15 deti vseho veku. Snad by nebylo spatny si udelat rovnou spolecny vikend, protoze na kafe, co se vzdalenosti tyce, to asi nebude. Co treba "Natuurvriendenhuis" www.nivon.nl ????? (levnejsi varianta ubytovani v NL) |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Nieuw Lid
|
bohuzel ( z nedostatku casu jak se tady stale v Holandsku rika) nebyvam casto na Foru a tudiz vasi vyzvu necetla..az ted..
tak tedy ja mam dve holky jedne bylo ted 12 ( groep 8 a slozity vyber ktera stredni skola to bude ..) a druhe je ted 19 mesicu.. takze ja zapadam do obou kategorii tech skupinek deti - pubertaci a peuters.... organizovat znamena proste zvolit datum a misto a je to ja jsem mela taky skupinku cesko-holandskych holek ( 5) a pravidelne jsme se setkavaly. Pokazde je jina hostitelka a kdo prijde prinese neco dobryho ceskyho na zub a je to.... tak kdy kveten 2006?? ...ja bydlim taky centralne mezi A'damem a Haagem a sobota je perfektni volba.... ... popravde receno diky tomu vekovymu rozdilu znam malo deti stejnyho veku me mladsi dcery Natalky ( u me starsi to bylo jednodussi i s ceskymi detmi ) tak jsem zvedava kdo se ozve !!! jako jedina bojuji o to aby i ona tu cestinu jako druhy jazyk chytla - ta starsi odmita cesky mluvit ale v Cesku ji to nastesti jde !PS ; a mimochodem moje Natalka miluje krtka a ja mam bohuzel jen tri dily ( ktery uz videla asi 50x) - nemate nekdo video ci DVD krtka na okopirovani ? extra duvod k stekani..hihi.. |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Take se radi pripojime {ja+syn 16 mesicu}. V kvetnu muze uz byt docela teplo, tak co nejaky piknik {park+detske hriste}. Bydlime v Utrechtu, dojet do Den Haagu nebo Amsterdamu neni problem. My muzeme i v tydnu. krtecka doma bohuzel jeste nemame. ;o{ |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Je to ten s kalhotkama, paraplickem, lizatkem, snehulakem a jeste dalsi dily, tak mi napis na 'prive' adresu a ja ti ho zaslu Cauky xxx |
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
Tak se zatim mejte a dejte vedet! ![]() |