![]() |
|
|
#61 |
|
Volwaardig Lid
|
Setkání s dětmi
Ahoj holky,
dnes mě Gabina informovala, že diskuze o setkání s dětmi na Foru opět ožila. To je fajn!!!.Abych se přiznala, na Forum už se v poslední době z nedostatku času pravidelně nedívám, takže mi to uniklo. Toho 13.5. bych moc ráda přijela, ale bohužel nemohu. Budu tady mít návštěvu z Čech a druhý den jde moje starší dcerka poprvé k přijímání a chystáme se to trochu slavit, takže v sobotu budu mít opravdu napilno. Moc mě to mrzí, ale ono je vždy těžké najít datum, když může přijít úplně každý. Pokud se akce vyvede a bude se někdy opakovat, určitě se ráda připojím. Mám dvě dcerky ve věku skoro 9 a 7 let. Ať se vše povede a dejte vědět, jaké to bylo... Zdraví Jana |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Volwaardig Lid
|
ahoj holky, i ja bych se rada zucastnila s mym synackem (peuter).
bohuzel tou dobou budeme jeste za morem ale snad se akce povede a bude se opakovat meli bysme urcite zajem ![]() ahoj |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Ja prijdu s ni urcite ale nevim v kolik,protoze hraje fotbal a 13.5. je jeste daleko abychom uz vedeli jestli bude mit zapas.Vsak dam jeste vedet. |
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
VIP Lid
|
Tak nas muzete taky zapocitat na 13.5. v Houten!!!
Ja a Robin (skoro 3). Jo a mala poznamka, Ballorig je fajn, protoze se plati pouze za deti, ale nesmi se tam s sebou nosit jidlo a piti. Vetsinou teda beru piti pro Robina, ale jinak nic. Je skoda, ze nemuzou vsichni, ale tak to proste zase treba nekdy v srpnu zopakujem, ne? Akorat bych byla taky spis pro 12:00h u Ballorig. Co vy na to???
|
|
|
#65 |
|
Volwaardig Lid
|
Kdybyste to zopakovali az v zari a nedaleko Amsterdamu, tak bych mohl prijit i s 11-letou Dorotkou. Nicmene doufam, ze v srpnu uz budu v Holandsku a ze me vezmete do party i samotneho.
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
VIP Lid
|
Ale vzdyt ja jednu z Drontenu do Houtenu... to byste mohli taky prijet...
Houten je centralni pro lidi z Groningen ale taky treba z Maastrichtu... Tak treba nashle priste!!!
|
|
|
#68 |
|
VIP Lid
|
My se bohuzel odhlasujem, mam silenou anginu a pochybuju, ze budu v sobotu v pohode...
Pekne si to uzijte, fotte a snad to vyjde priste!!!
|
|
|
#69 |
|
Nieuw Lid
|
ja se musim bohuzel setkani dd.13.5. vzdat - moje dceruska ma waterpokken - nestovice....to je pech ne? :snik:
tak kdo ma naladu jeste neco v lete zopakovat? a kona se to vlastne zitra?naposledy jsem byla 18.4.na foru a koukam ze moc zprav nepribylo.......... |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Actief Lid
|
Tak holky,mam takovy pocit ze setkani se konat nebude:snik: ......Iva (brno 123) neprijde a Barbie se uz neozvala a ma holka,pubertacka nechce byt sama mezi Vase male deticky .......takze zrejme neprijdeme,no skoda,tak snad urcite priste!V lete jsme skoro cele prazdniny mimo NL tak doufam ze to nebude.........
A tve dceri,Ivo,preji brzke uzdraveni. |
|
|
|