![]() |
|
|
#51 |
|
Actief Lid
|
ted ctu ze 13 kvetna je definitivni. Jenze to ja nemuzu. Zrovna jsem van chtela navhnout jit driv a to v sobotu 22-04 nebo nedele 23-04.
|
|
|
#52 |
|
Actief Lid
|
Tak tu sobotu 22.4. ci 23.4. bych zase nemohla ja.
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Volwaardig Lid
|
Tak si to Gabco zarid, pokud teda nejedes do Cech. Toho 13. to je uz na tuty a prave prijedou i nejaky ty Matky ze severu (to zni jako politicka strana), ktery tu jeste nezname.
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Pavlo, Nam ten Houten 13.5. taky vyhovuje. |
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Tak dobry, ze taky prijedete! |
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Asi jsi to nedestala nebo jsem to spatne poslala. No psala jsem ti, ze se muzem zas nekde sejit. A kdyz jsi ty neodpovidala, tak jsem si rikala, ze mas asi hodne prace Jenom kdyby se nejak menil datum tak v dubnu urcite nemuzem. {Marta jde 10.4. na tyden do nemocnice} a pak musi byt min.tyden v klidu. |
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj matky vsech holandskych provinci ....
13.5. bych se tedy taky pripojila...je to prima navrh ... - pokud se nekdo spozdi ( jako treba ja ), file atd. byl by mozny jeste jeden meeting point v parku treba v 11.00 ?Katus a Barbie prijedete taky ? ma starsi dcera uz je totiz trochu pubertak tak nevim.... koncem ledna ji bylo 12... |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Actief Lid
|
Tu sobotu 13-05 bych jeste nejak zaridila ale v 10:00 hod (neni to nejak moc brzo?) urcite ne. Nejdriv muzeme byt v Houten ve +/- 14:00 hod. Kdyz je otevreno do 19:00 hod tak to staci ne ???
|