![]() |
|
|
#13 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Lid
|
Tak s tema strevnima potizema jsi me dostala, je fakt, ze me v noci bolel zaludek, ale uz jen ta kombinace, rizek, peceny brambory a matarka (majotatarka) je celkem sila..Jinak pritel nic, ten muze snist cokoli mastnyho, tucnyho ci hutnyho a pak jit klidne treba behat..
Nicmene jsem matarku pripravila i k dnesni veceri..Je fakt vyborna. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Volwaardig Lid
|
nene, nejlepsi tatarka je od Hellmans
![]() |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Lid
|
Citaat:
Prdlajs skoro stejné, do domácí dáš takovýho oleje a je to cejtit. Ta "šizená" je lepší (hmm..alespoň nevidíš co tam dali vše za kalorické ingredience), taky jí tak dělám. Jinak na smažák používám Jung Belegen 48+, rozteklej je právě ten co si pamatuju .Labužníci, mějte se.. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
výchova před televizí, moc reklam a tak...? Nebo to fakt byl jenom žert? Kupovaná tatarka byla naposled dobrá opravdu jen z Jednoty ještě v době bolševika. Od doby, co to vyrábí velkovýrobny pro supermarkety to fakt není ono. Dej si jednou domácí tatarku a rychle na toho po...nýho PEKELmanse zapomen. Tak, to ze mně vylítlo, ulevilo se mi, neber si to osobně a až budeš mít chuť na opravdu dobrou tatarku, stav se u mně, já ji tu dělám často. Budiž vítána. ![]()
|
|
|
|
#20 |
|
Volwaardig Lid
|
Jednou, ale uz je to asi 25, delali rodice tatarku doma podle nejake kucharky. Myslim, ze krome vyse uvedenych ingredienci tam bylo zminene i to, ze se muze pridat trochu rozmackane uzene sardelky. Nevim, jsetli jsme ji tam tehdy davali nebo ne a uz vubec si nepamatuji, jestli byla lepsi nebo horsi nez ta kupovana. Schvalne to nekdy zkuste a uvidite ... :-)
|
|
|
|