|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#31 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
nektere ani tak moc nerossiri....je pravda,ze jak jsem byla v cr a oblekla si jednu z nich na me kazdy cumel,jak na debila...ale opravdu kazdy.tady je jim to jedno.. ![]()
|
|
|
|
#32 |
|
Actief Lid
|
Jiny kraj, jiny mrav.....
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
tam lepe nez v teniskach,dzinach a sportovnim tricku nebo mikine vyjit nemuzu,jinak me kazdy pomluvi... :snik:
|
|
|
|
#34 |
|
Actief Lid
|
Co me pripadlo, ze v CZ te kazdej skenuje co mas na sobe, tady je to kazdemu jedno...
|
|
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Actief Lid
|
nemate dneska nekdo cas na kafe?strasne se tu nudim
![]() |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
to mas pravdu ja si myslim ze posuzovat lidi podle toho co maji na sobe je docela povrchni. Nekdo ma rad moderni veci a nekdo zase naprosto nemoderni.kazdy se citi dobre v necem jinym. At si kazdej nosi co chce |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Volwaardig Lid
|
tak v tom mas pravdu,ja se ty jejich mode muzu uzpusobit i kdych chtela,jsem proste tip na jednodussi veci a ta moda tady mi vetsinou nesedi.A ze holandanky maji,ale sebevedomi!!!!!!!!!Co si dokazou vzit na sebe a jaky konbinace to cloveku rozum nebere!Pred rokem jsem zila par mesicu v Irsku a tam je to jeste horsi,ted tam hrozne frci cikanska moda a ty holky maj sedlacky postavy a vypada to proste hruza.Podle me neni na stepilou,slovanskou kocku
![]() |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Jenže ať už to bereš tak či onak: když neznámou osobu vidíš poprvé, děláš si obrázek podle toho jak vypadá, jak je upravený, co má na sobě, je to čisté, ženská je-li decentně namalovaná podle situace či zmalovaná jak plakát atd. Tomu se prostě nevyhneš, tak to vždy bylo, je a bude.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Lid
|
Ahoj vsichni, rada bych se pridala k debate, ale temer vse bylo jiz receno, z me vlastni zkusenosti mohu snad jen podotknout, ze jsem pred prijezdem do NL, jak uz to byva mela velmi zkreslene predstavy o tolerantni zemi a otevrene atmosfere, ktera pak pri kazdodennim zivote vubec otevrene nevypada, sama jsem jak se rika k veci a casto se setkavam s prekvapenymi vyrazy lidi, kteri najednou nevedi, jak reagovat na moji takzvane "suchou" uprimnost. Zkratka pokud se mi nelibi, ze neci dite ma v supermarketu histericky zachvat a u toho me kope do nohy, tak mu proste reknu at toho necha a jeho matce at si dite uklidni, pricemz ostatni vzorne stoji v rade a jeste se usmivaji,jak ze je to dite rozkosne..Takze pratelstvi jsem s holandankou nepoznala, s holandanem je to to pak samozrejme jina situace,ti jsou naopak mou uprimnosti a spontalnosti ohromeni.Cesky si proste na nic nehrajou a jsou rady za to co maji.Samozrejme vyjimky se najdou :o(
|
|
|
|