Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Ostatní
Pratelstvi

Pratelstvi

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 25-04-06, 09:37   #31
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
no ale ty zmuchlany sukne sou vazne hrozny!!!!
ja mam 3 a docela ujdou,zalezi,jaky je strih. nektere ani tak moc nerossiri....

je pravda,ze jak jsem byla v cr a oblekla si jednu z nich na me kazdy cumel,jak na debila...ale opravdu kazdy.tady je jim to jedno..
Oud 25-04-06, 09:38   #32
Actief Lid

Nationaliteit:
Jiny kraj, jiny mrav.....
Martina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 25-04-06, 09:43   #33
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Martina schreef:
Jiny kraj, jiny mrav.....
jo no ...v teto veci jsou tady lidi fakt lepsi nez u nas..
tam lepe nez v teniskach,dzinach a sportovnim tricku nebo mikine vyjit nemuzu,jinak me kazdy pomluvi...
:snik:
Oud 25-04-06, 09:47   #34
Actief Lid

Nationaliteit:
Co me pripadlo, ze v CZ te kazdej skenuje co mas na sobe, tady je to kazdemu jedno...
Martina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 25-04-06, 11:01   #35
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Martina schreef:
Co me pripadlo, ze v CZ te kazdej skenuje co mas na sobe, tady je to kazdemu jedno...
no to je svata pravda....
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 25-04-06, 11:15   #36
Actief Lid

Nationaliteit:
nemate dneska nekdo cas na kafe?strasne se tu nudim
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 25-04-06, 11:51   #37
Actief Lid

coccinnele's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Martina schreef:

to mas pravdu

ja si myslim ze posuzovat lidi podle toho co maji na sobe je docela povrchni. Nekdo ma rad moderni veci a nekdo zase naprosto nemoderni.kazdy se citi dobre v necem jinym. At si kazdej nosi co chce
coccinnele is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 17-07-06, 19:01   #38
Volwaardig Lid

Kaca's avatar

Nationaliteit:
tak v tom mas pravdu,ja se ty jejich mode muzu uzpusobit i kdych chtela,jsem proste tip na jednodussi veci a ta moda tady mi vetsinou nesedi.A ze holandanky maji,ale sebevedomi!!!!!!!!!Co si dokazou vzit na sebe a jaky konbinace to cloveku rozum nebere!Pred rokem jsem zila par mesicu v Irsku a tam je to jeste horsi,ted tam hrozne frci cikanska moda a ty holky maj sedlacky postavy a vypada to proste hruza.Podle me neni na stepilou,slovanskou kocku
Kaca is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 31-07-06, 22:09   #39
Actief Lid

Phoebe's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
coccinnele schreef:
to mas pravdu

ja si myslim ze posuzovat lidi podle toho co maji na sobe je docela povrchni. Nekdo ma rad moderni veci a nekdo zase naprosto nemoderni.kazdy se citi dobre v necem jinym. At si kazdej nosi co chce

Jenže ať už to bereš tak či onak: když neznámou osobu vidíš poprvé, děláš si obrázek podle toho jak vypadá, jak je upravený, co má na sobě, je to čisté, ženská je-li decentně namalovaná podle situace či zmalovaná jak plakát atd. Tomu se prostě nevyhneš, tak to vždy bylo, je a bude.
Oud 17-08-06, 22:45   #40
Lid

Nationaliteit:
Ahoj vsichni, rada bych se pridala k debate, ale temer vse bylo jiz receno, z me vlastni zkusenosti mohu snad jen podotknout, ze jsem pred prijezdem do NL, jak uz to byva mela velmi zkreslene predstavy o tolerantni zemi a otevrene atmosfere, ktera pak pri kazdodennim zivote vubec otevrene nevypada, sama jsem jak se rika k veci a casto se setkavam s prekvapenymi vyrazy lidi, kteri najednou nevedi, jak reagovat na moji takzvane "suchou" uprimnost. Zkratka pokud se mi nelibi, ze neci dite ma v supermarketu histericky zachvat a u toho me kope do nohy, tak mu proste reknu at toho necha a jeho matce at si dite uklidni, pricemz ostatni vzorne stoji v rade a jeste se usmivaji,jak ze je to dite rozkosne..Takze pratelstvi jsem s holandankou nepoznala, s holandanem je to to pak samozrejme jina situace,ti jsou naopak mou uprimnosti a spontalnosti ohromeni.Cesky si proste na nic nehrajou a jsou rady za to co maji.Samozrejme vyjimky se najdou :o(
Veruberu is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed