![]() |
|
|
#21 |
|
Volwaardig Lid
|
holandanky?
vidim, ze tahle discuse je uz davno 'mrtva'...
ale chtela jsem jenom dodat, ze presne to, co je tady napsano o Holandankach, tvrdi Cesky v USA o Americankach ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Lid
|
je to pravda!!!my cesky mame v sobe takovou tu zenskost!belgicanky taky skoro nenosi sukne.pripada mi to ,ze na sebe navlecou posledni nejnovejsi modu,ale ze jim to vubec neslusi,tak to jim vubec nevadi!!
hlavne ze se muzou ukazat v nejnovejsim modelu.ja si tedy kupuju obleceni,ktere mi slusi a barvy ktere mam rada.a nemusi to vubec byt "laatste nieuwe model".a chlapi v praci uz zacinaj taky otravovat,kdy muzou se mnou do CZ pro nejakou pritelkyni.snad kazdej chlap uz mi rekl ze zensky z vychodni evropy jsou nejhezci.a je to urcite pravda!!!!!!!!![]() |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
u nas ve skole se to stalo velka moda ,jenze chudinky si neuvedomovali,ze tenhle model je dela o dobrych par kilo tlustsi nez jsou ,no des no me uz kamosi toho myho taky otravujou,kdy privezu nejakou Cesku ,bohuzel kamosky mam zadany ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Actief Lid
|
Co se tyce vkusu, toho vazne moc nepobrali. Musim rict, ze nektere damy v letech tady v NL se oblekaji a maluji lepe nez ta mlada generace.
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
Ono to neni ani tak o vkusu, jako o tom, ze se tady nic poradnyho neda koupit. Od jisty doby jezdim pro obleceni a boty do Nemecka, je tam vetsi vyber a celkem prijatelny ceny. Tady je to vsechno na jedno brdo a jeste drahy a skoro vsichni chodi v jednom... jako u nas za komousu. |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Actief Lid
|
A jeste je to zmuchlane, jak kdyz to krava mela k snidani. :-)
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Actief Lid
|
A pak tomu rikaji moda.
|