![]() |
|
|
#81 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
No vidíš,na tebe reagují obratem.Lady mi ten překlad poslala,tímto děkuji,schovám si ho ,kdyby nic nevyšlo.Václave,fotky jsou moc pěkné,tajně jsem doufala,že ten tatínek bude stříbrný a myslím,že možná je,ono to tam není moc vidět.A matka je podle obrázku bezchybná,proto bych chtěla raději štěně z klubu,protože jsou pod kontrolou a nemají tolik chyb,jako tady u nás se to množí tak nějak jako kontrolovaně,ale ve finále to někdy moc povedené nebývá,pak se to už táhne a nevíš,co kupuješ.Oni taky z toho klubu napsali,že ta vada,kterou jsem jim odeslala na posouzení,je výsledkem nekvalitních spojení.A já nechci kazit jméno tohoto plemene,jsou úžasní a nezaslouží si to ,jen kvůli penězům chrlit zmetky.No,tak jestli můžou a nedělá jim to problém,at mne zapíšou na seznam čekatelů.Tu druhou adresu jsem si prohlídla na netu,mají tam oba rodiče,také vypadají dobře.Akorát nevím,jaké mají zkoušky z výkonu.Ale nebudu raději předbíhat nebo to by mne už asi dorazilo,kdyby to zase nevyšlo.Děti moje,jestli se umíte modlit,modlete se,at se zase něco nesemele.Jednou bych Vás ráda viděla a prokecali bysme fůru času,třeba se to povede,ahoj.
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Václave,ještě znovu Ti děkuji ,aspon jedna dobrá zpráva.Já ted tady musím řešit jenom problémy,radost mi to nedělá,to nejhorší teprve přijde,víš,s tou odchylkou v genech.Nechci je vyřazovat,když už ten rodokmen mají,ale chci kontrolovat další vrhy po nich a to se moc nelíbí,je to práce prostě navíc,v tom našem klubu je to fakt o ničem.Ale v jiných plemenech je to běžná praxe.No-to je tady náš problém,Tobě děkuji a jakékoliv informace ráda zodpovím,bez toho to ani nejde,nemůže dát psa někomu ,o kom nic neví.
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Legende
|
Jirino, ted dostal jsem odpoved od http://www.vanstavast.nla take uz maji cekaci listinu.
Ale oni se nejradsi nejdrive chteji seznamit s lidma kteri koupi jejich stenata. To ale s Tebou nejde takze by si prali kdybys se jim trochu predstavila, jak zijes a co budes planovat ze psem krome se zoucastnit nejakych tech vystav. Take chteji vedet jak to stene pujde do CR, jestli si to osobne vezmes a tak. Tak mi to napis strucne na e-mail a jim to zase v Holandstine poslu. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Legende
|
Jirino, pani Dineke Marks mi potvrdila ze Te pridala na cekaci listinu.
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Jsem moc ráda,že mně tam dali,otázkou zůstává,jestli se mám zapisovat i u Stavast,aby si pak nemysleli,že nejsem seriozní zájemce,když budu u obou.Zas kdyby se neurodilo dost fen,tak by mi ti Stavasti byli dobří.Můžu jim to nějak vysvětlit?Pošlu Ti zase nějaký text na překlad pro Marks,já jim pošlu fotky mojí Aischy a nějaké povídání,aby alespon trochu mne poznali.Dík.
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Legende
|
Jirinko, ja jsem to prelozil a poslal k obema. Poslal jsem Ti to take.
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Václave,zrovna jsem se Tě chtěla zeptat,jestli to mohu poslat,ušetřil jsi mi práci,jen zítra chci nafotit nové fotky ze cvičáku a pošlu je Marksům,aby opravdu viděli,že s ní chodím cvičit a připravuji ji na zkoušky.Hele-myslíš,že to není na závadu,oni si určitě mezi sebou řeknou,že jsem jim psala oboum o štěně,alespon u nás se roznese všechno,já ani zatím radši nikomu tady neříkám,co mám v plánu,až to bude na světě a budu si jista,že je jedna fenka moje.No,uvidíme,vysvětlit se to dá vždycky,ne.Já už blbnu a sháním přepravku,která by vyhovovala mírou do toho letadla,abych ji mohla mít u sebe,i když mám možnost jet autem,ještě mrknu na mapu,kde to vlastně přesně je.To víš,nejsem z těch,co všechno řeší až na poslední chvíli,mám ráda jasno a pořádek.Budu čekat ,jestli nejsou námitky z jejich strany,snad už to zlomím a jednu mi nechají.Měj se,zítra je velikonoční svátek,máš už pomlázku nebo se to u vás neřeší?Tady bude zase divočina,tedy v pondělí,to jsou vidět věci,že oči to ani neberou.Ahoj.
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Actief Lid
|
Drzim palce aby ta fenka vysla, Vasek je proste zlato.Kdyby neco, tak dejte vedet, prelozim atd.
Jinak pekne Velikonoce vam vsem, tady opet bez pomlazky zato se spoustou cokoladovych vajicek. packo |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Nejsem na ústupu,jenom Vás nechávám věnovat se taky jiným věcem,až bude čas,zase Vás strhnu,nebojte.Václave,prosím Tě,mohl bys mi přeložit ze stránek NHC přeložit standart hol. ovčáka krátkosrs.?Já vím,že je to vražda,ale mně zajímá hlavně pasáž o barvě a struktuře srsti,to bude stačit.Díky.
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Legende
|
Jirino, nestaci to v Anglictine anebo Francouzstine?
Prekladat to do Cestiny, k tomu bych se neodvazil. Mozna nekdo jiny? |
|
|
|