![]() |
|
|
#71 |
|
Legende
|
Neotravujes nas, samozrejme ze ti chceme pomoc.
Ja jsem dneska rano psal na Vastenow. Tak budeme cekat na odpoved. |
|
|
|
|
|
#72 | ||
|
Legende
|
Citaat:
Citaat:
|
||
|
|
|
|
|
#73 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Václave,přišla mi asi odpověd z klubu,poslala jsem Ti ji ,zkus se na to podívat a řekni mi,co mi píšou.Jsou rychlí,to je musím pochválit.Ahoj.
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Legende
|
Tak vidis jak to rychle jde. Ja jsem ti to prelozil.
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Děkuji za překlad,moc radosti mi neudělal,ted to musím sdělit ostatním a bude mazec.Ale to se nedá nic dělat.Psala jsem včera Lady,abys nebyl tak přetěžovaný,zatím neodepsala,počkám do zítra a pak to zase odneseš TY,jestli se neozve.Chci si zase napsat o štěně a zjistila jsem,že ten starý překlad se nehodí,tam se mluví o fotkách a ty ještě nemohou mít,když teprve čekají.Aby si nemysleli,že jsem opravdu tydýt z CZ.To nehoří,stejně mám dojem,že zase pohořím.Zbývají dvě stanice,uvidíme.Tak se měj a zítra zase asi budu otravovat.
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Legende
|
Posli mi ten stary preklad a ja ho opravim. To by bylo jednodussi jak to znovu prekladat.
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Legende
|
Vastenow pise ze prozatim neplanuji stenata. Mozna az na podzim a pak to uvidis i na internetove strance NHC.
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Václave,momochodem,mně se to líbí,říkat Ti Václave,je to hezké,tak snad to nevadí,Bud tak laskav a zeptej se svým jménem,jestli by zamluvili fenku do CZ na těchto adresách:g.m.marks@xs4all.nl, a ta druhá je:jwolberg@hetnet.nl,díky.Myslím,že Ti odpovědí rychleji než mně a když to zamítnou,budu muset rejdit po soukromých stránkách ,které nejsou v klubu.Už tady probíráme tu odpověd z klubu,je to divoké,každý má svůj názor a nikdo nechce ustoupit,v Praze na výstavě bude mazec.Měj se .
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Legende
|
Jirino, poslal jsem obema e-mail.
Václav ![]() |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Legende
|
... a uz mam jednu odpoved i krasne fotky. Poslal jsem to prelozene na Tvuj emajl ...
|
|
|
|