![]() |
|
|
#61 |
|
Legende
|
Jirino, ja jsem jim tedy zase poslal e-mail. Jsem zvedavy kdy mi odpovedi.
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Legende
|
Jirinko, dostal jsem smutnou zpravu od brenda_one. Vcera se narodily 3 mrtve stenata. Takze zase budes muset neco jineho hledat.
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Ach jo-je to moc smutné,ani nevím,co psát.Tak nějak nevím,no.V každém případě Ti,Vašku děkuji,docela jsem se už nemohla dočkat a ted tohle.Ahoj,ozvu se později,musím se rozmyslet,co dál.
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Actief Lid
|
To je smutne, ja tak doufala ze se to povede!
Tak hledame dal, neboj Jirino!Hlavu vzhuru! |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Tak jsem zpátky,i když mi není dvakrát dobře,nějak mne to zasáhlo,tolik jsem se těšila.No nic-to se stává.Ted sháním,jestli se mi to povede,nějaký ten doprovod,kdyby přeci jen,tak mi musí někdo pomoci,nerada bych si zamluvila štěně a pak stála na letišti a nevěděla,co dělat.Asi bych začala brečet a to bych vám nepřála vidět!Ty další stanice jsou dál,tak nevím,snad někoho seženu.Vašku, prosím,zeptej se na voorzitter@hollandseherder.nl,jestli se budou zabývat mým dopisem nebo jestli to mám poslat někam jinam.No a Lady-pro Tebe mám taky práci,napiš té paní,co chtěla informace,jestli chystá štěnata a z jakých rodičů,nejspíš by asi tedy prodala i k nám.Tak stačí?Ani nevíte,jak ráda bych si s vámi pokecala,já jsem opravdu hrozná,když se do toho dám.A Terezce asi poradíte spíš vy,než já.Ahoooooj!
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Legende
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Legende
|
Jirino, Tvuj e-mail nedostali. Zadaji Te abys to jeste jednou poslala na: secretariaat@hollandseherder.nl
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
To můžu čekat na odpověd,když to ani nedostali,ale já to mám ve složce "odeslané".Poslala jsem to znovu,měla jsem Tě ,Vašku ,poslechnout už tenkrát,Tys mi to tak radil.Hele-já ještě pošlu mail další stanici,co je na řadě,bud odpovědí nebo je tam ta druhá,čekají to ve stejný den,tak sakra přece aspon jedni si dají říci,ne.Začala jsem po té neštastné události uvažovat,jestli toho nenechám,otravuji Vás s tím už nějaký čas a je mi to už tak nějak trapné,ale ještě to se mnou budete muset vydržet,prosím!!!!!Jestli to nakonec nevyjde,udělali jsme ,co se dalo a už bude ode mne pokoj,i když se mi bude stýskat.Tak zatím čau .
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Tak ne-ještě nedám pokoj.Mohl byses zeptat na info@vastenow.nl,jestli neplánují štěnata?Nic nenabízejí a to u nich není běžné,myslím,že musí něco chystat a nebude to dlouho trvat.Musím žebrat,kde se dá.Dík.
|
|
|
|