het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 04-04-06, 22:39   #51
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Tak Ti teda nevím,jestli mi mail funguje.Jakto,ze Tobe hned odpoví a mne ne?Delám si srandu,samozrejme,uz jsem se s tím smírila,ze to bude tezké.Na ten klub jsem psala hned na tu první adresu:voorzitter@hollandseherder.nl,myslís,ze je to blbe?Jestli to budou probírat,tak stejne nejakou dobu potrvá,nez si ti prohlídnou a odepísí.Jo-Vasku,Ty más Ferrari nebo co,ze píses 8-9hodin cesty?Dnes jsem mluvila s jednou paní,co tam bydlí a je to prý úmorná a dlouhá cesta.Ale já to vidím na to letadlo.Jak je to daleko od nejblizzsího letiste?Jako domorodec to más v malícku.Sice bych si to mohla najít na netu,ale jednou jsem to zkousela a ty mapy,co tu máme jsou hrozne pomalé a kdyz nevís,jaká oblast a tak ,je to nanic.Tak zase zítra ahoj.
jirina svobodova is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-04-06, 09:18   #52
Legende

Vašek's avatar

Nationaliteit:
Vzdalenosti op letiste (Amsterdam/Schiphol):

Nieuw Vennep: 13 km
Doezum: 173 km
Opheusden: 105 km
Vastenow/Barendrecht: 77 km

Tak Nieuw Vennep je tak blízko že tam můžeš jít pěšky.
Vašek is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-04-06, 14:34   #53
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Joj!Tak to by bylo pěkné.Myslíte,že se dá sehnat český taxikář?Nebo zkusím,až by to bylo aktuální,na foru sehnat někoho,kdo bydlí blízko a obětoval by mi dvě hodinky času ,jako průvodce.Ted jenom,aby se narodila ta jedna moje holka navíc,bude se mít jako princezna.Na každé výstavě mám v posudku "blahobytná kondice",což jinak znamená -tlustá- ,ale mně se nezdá tlustá.A i když si pokaždé říkám"nedáš jí to" ,většinou ty její oči mně umluví a má ,co chce.Ale jinak ted se fakt snažím ,dávat jen granule a občas syrové maso,je to zdravé na žaludek.Koncem dubna jdeme na výstavu,dodělat ten titul Jch CZ a pak je to lavina výstav za sebou,máme tady úspěch.A do toho ty sporty,nějakých 13km mně nemůže rozhodit,jsem zvyklá to chodit skoro denně se psem po vycházkách.Ale nedělalo by to nejlepší dojem,přijít pěšky jak vandrák.Pro psa je to letadlo nejlepší způsob,jsem si jista,že v autě tak dlouho by trpěl a já taky.Tak Vašku,děkuji a budem čekat,jestli se jich narodí dost.A vím,komu toho psa tenkrát prodali,znám ho i tu majitelku,má se taky (Koen) moc dobře.My se tady mezi sebou známe všichni,kdo je máme.čau.
Oud 05-04-06, 15:46   #54
Actief Lid

Lady's avatar

Nationaliteit:
No vida, tak prece jen uspech, i kdyz castecny.Kdo si pocka, ten se docka jak je videt.Snad se narodi same fenecky a ty budes mit konecne tu vytouzenou kamaradku pro Aischu.
A samozrejme posles fotky stenete ze?
Zdravim.
Lady is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-04-06, 19:30   #55
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Fotek budeme mít spousty,to víš,u nás je to jako miminko.Ještě se raději držím při zdi,pořád tomu ani nechci věřit.Hlavně,aby se narodily v těch správných barvách,rodiče jsem nenašla v žádná fotogalerii,tak spoléhám na tituly,které má ten otec.Až se se mnou domluví,pošlou i fotky rodičů,doufám.Já snad budu rodit s ní,jsem napnutá a nervozní,třeba už to je na světě a nervuji se zbytečně.Ahoj.
Oud 06-04-06, 18:58   #56
Actief Lid

Lady's avatar

Nationaliteit:
Poslusne hlasim, ze se mi ozvaly dve osoby, jedna ma dlouhosrstou fenku ktera bude mit okolo 26.4. stenatka.Fena je Mathilda Antonia z Letterveldu, pes(otec) Anna's Amigo z Inlands Akker, samozrejme ze vsechno je se radnym rodokmenem.Majitelka je Sandra van Eersel a pokud bys mela zajem, neni problem.Ty jsi ale podle me chtela kratkosrstou fenku vid?
Druha pani je Miranda Kox, tez clen klubu a ta chce vic informaci o tobe,ale mam se pry podivat na www.hollandseherder.nl, kde jsou pry veskere informace o majitelich chovnych psu, tez pry kdo zrovna ocekava stenatka.
Vim ze uz jsi se mezitim s nekym domlouvala, takze jsem jim odepsala ze zatim dekuji, ze uz mame rozjednano, ale kdyby to nevyslo, tak je znovu kontaktuji.
Tak to je pro dnesek vsechno, jak vidis prineslo to uspech.
Oud 06-04-06, 19:21   #57
Legende

Vašek's avatar

Nationaliteit:
Ja nemam zadne novinky.

Vašek
Vašek is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 06-04-06, 19:31   #58
Actief Lid

Lady's avatar

Nationaliteit:
To nevadi Vasku ze nemas novinky, hlavne ze jsi tu s nama
Oud 06-04-06, 23:16   #59
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Děkuji za informace,o dlouhosrsté ani nějak neuvažuji,i když bych tady byla za hvězdu.Víte,že je tady pouze jedna jediná?Já se chci držet toho,co už mám vyzkoušené.Mimochodem,není to výdělečná činnost,u nás se to velmi těžce prodává,nikdo to nezná a ani nechce,raději sáhnou po německém nebo belgickém ovčákovi.A těch pár jedinců,co na tom chtějí vydělat,vždycky dostane přes čumák nezájmem lidí a pak jdou s cenou honem dolů.Ted je u nás zrovna nabízen jeden vrh,není o to prostě zájem.Vašku,ještě se nic nenarodilo?Kristapána,jestli jich bude málo,bude mi to líto.Z toho,co sleduji u nás i u Vás,rodí se o mnoho víc psů než fen.Lady,jaké informace o mně chce ta paní?Namluvit jí přece můžu,co chci,ale proč. Ptala jsem se na Státní veter. správě,co musí mít fenka za razítka,aby ji k nám vůbec pustili přes hranice .Bohužel nemohu najít o té p.Kant ani její feně ani fotečku ,ani zmínečku,Tak nevím,do čeho jdu,jen usuzuji.Musím stejně počkat,co se narodí.A potom bude pyšná,jaké úspěchy tady máme,všechno jí budu posílat.Víte,u nás by mi rádi prodali,protože vědí,že je budu reprezentovat na všech výstavách a akcích,a ještě skládat zkoušky,takových cvoků tady není moc.A každé takto prezentované štěně dělá jméno chov. stanice a pak se jim líp prodává.Ale jak říkám:jde mi o kvalitu .Na str. HHC jsem rejdila,ale taky nic,co bych potřebovala,dosti mně šokoval mix-vrh krátk. s dlouho.,a asi se to tak dělá v NL,tady by to vyřadili.Tak mi držte palce,at jich je akorát ,jedna pro mne,ahooooj.
Oud 07-04-06, 10:54   #60
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Zlata moje,jenom Vám chci říct,že nebudu dva dny doma,musím k mamince,má zlomenou nohu a staráme se o ní ve dvou,je na mně řada.Tak kdyby se urodilo,hlídejte mi to,at mně někdo nepředběhne.Těším se.JS
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels