![]() |
|
|
#41 |
|
Legende
|
Poslal jsem Ti PM s prekladem.
Ale pochlub se tady s Tvym ovcakem, dej sem fotku. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
No,já to tedy asi nepochopim,porad a poslu.Mám jich haldu,to vís,nás milácek má víc fotek nez my.Nevím,kam ji mám vlozit a kde se má ukázat.Jinak dík,hned to poslu na klub.Hledám neustále inzerci a je to bída,myslím,ze mi neprodají,Tobe odpovedel hned a mne ani omylem,bojí se ,ze ty psy asi tady jíme .Jeste zkusím toho druhého a pak mne opoustí inspirace,protoze i kdybych Te uprosila a koupil bysto jako Ty,vývozní rodokmen musí být na mé jméno a to by neproslo.Tak nevím.Tu fotku bych ráda poslala,ale fakt nevím kudy.Ahoj.
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Actief Lid
|
Ahojky Jirino ( vy ostatni na foru), tak jsem dneska ve 14.48 podala tu inzerci jak jsem slibila, snad se nekdo ozve.Samozrejme by bylo lepsi, kdyby se to povedlo pres ty adresy od klubu, ale kdo vi, treba se to podari.Jakmile se nekdo ozve, dam ti vedet.Je to na
marktplaats
(uz jsem ti posilala tu www adresu),v zahlavi jsem pouzila aicha.tara a jako misto napsala Prahu, aby nam nikdo nemohl vynadat ze lzeme.
Koukam ze Vasek taky dela co muze, snad se ti to s nasi pomoci nakonec podari.Stejne jako ten zbytek, cekam na fotky toho tveho mazlika, tak si pospes. Packo a drzim palce! |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Tak tedy Vasku,prosím,dej sem ty fotky,já bych to zase zblbla.Lady,jak jsi mi nedávno posílala tip na ten inzerát,tak podle fotek to ani moc na holandany nevypadá,spís křížence.Jsou moc jednobarevní ,ale nevadí,něco se najde.Prosím Vás:Nieuw Vennep,Doezum,Opheusden-to jsou ti dalsí potencionální prodejci,co je pro mně nejblíž?Je rozdíl,jet treba do Rotterdamu anebo deset km od hranic s DE,ze.Já bych to auto stejne asi nevolila,od nás,kdo tam byl krýt,jel 15hodin z Prahy,nevím,jestli je to normální k té stanici Vastenow.Mimochodem,tam jsou s CZ zadobre,uz je znají,tak jestli nic nebude tadystemi,zkusím zamluvit tam,az budou mít.Moc díky a jdu zase bloudit po str. holanských ovcáku.Ahooooj.
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Legende
|
Litomerice - Nieuw Vennep 845 km (10 hodin autem)
Litomerice - Doezum 757 km (9 hod) Litomerice - Opheusden 784 km (9 hod) Litomerice - Vastenow/Barendrecht 865 km (10 hod) A tady je tvoje Ája: |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Tak dík,je to dálka.Líbí se Vám Aischa?Pro mne je nejhezcí u nás,ale privezu si dozajista jeste hezcí a bude mít kamarádku.A kdyz ne,porídím jí nejakou jinou,aby si mela s kým hrát.Ahoj.
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Actief Lid
|
Je to krasavice ta Tvoje Aischa!Krasne vybarvena, jen co je pravda.A navic ted vim, po ktere barevne kombinaci mam koukat.Zatim se nikdo neozval, ale to nic nerika.Vzdalenosti uz ti napsal Vasek, tak mam o praci min
.Zatim ahojky. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Lady,děkuji za pochvalu,aspon vidíte,co tady vyhrává poháry krásy.A na těch stránkách,jak měli jenom psy,byli tak krásně pruhovaní,že by to tady všechny položilo.Já mám Aischu stříbrnou,ale jsou i zlatí,těch je u nás víc.Máme je všechny moc tmavé,občas by to asi chtělo nakřížit těmi belgickými.Vašku,tak zase žádná odezva ,ani od brenda_one@quicknet.nl ,ani od klubu.Asi se mnou opravdu nechtějí mluvit,uvidíme.Kdo se zeptá dobrovolně,jestli už mají štěnata anebo alespon,jestli mají www.str.?To je tlak,co?Mějte se .
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Legende
|
Jirino, nevim kam jsi ten e-mail do klubu posilala. Zkuz to jeste jednou na tyhle dve adresy: secretariaat@hollandseherder.nl a fackh@hollandseherder.nl
Na adresu brenda_one jsem uz poslal e-mail. |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Legende
|
Jirino dostal jsem odpoved od brenda_one. Jejich ovcak bude asi jeste dneska vecer dostavat stenata.
Maji uz ale v reservaci 3 fenky. Psali mi tez ze pred dvema roky take uz stene prodavali do CR. |
|
|
|