![]() |
|
|
#201 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Abych pravdu řekla,trochu už poslouchá,ale zezačátku jsem se bála,jestli není hluchá,vůbec nereagovala.Ted už přiběhne,ale dneska třeba venku byla na volno a mohla jsem ji lákat jak chtěla a nic,jako kdyby fakt byla hluchá.Takže je pěkně fikaná ,dělá si,co chce.Já jí ještě necvičím,jen pozoruji,je pěkně vyčůraná,Aische sebere všechno,co zrovna ona má na hraní,i když sama má hraček dost.A na cizí psy je hrozně drzá,dneska si troufla na německého ovčáka,ještě,že byla na vodítku,ne každý pes by to snesl,mohla by narazit.A s těmi kabely se taky bojím,na noc to vytahuji ze zásuvek,čert nikdy nespí.Venoušku,pohybu má dost,jak jsem psala o té váze,prostě je tak velká,doktorka taky říkala,že je na své měsíce velká.Uvidíme,ale přes hlavu už mi přerůstá,jak se zdá,je to prostě mazánek a umí to využít,hajzlík.Mějte se moc moc hezky,u nás se už ochladilo,tak můžeme ven i přes den.Jo-si představte,že jsem chtěla posekat tu trávu na zahradě a vyrušila jsem roj vos,mám čtyři bodnutí,pěkně to bolelo,ale dneska už to je v cajku,to mi to stálo za to!Ještě,že holky ležely dost daleko,jinak nevím.
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
Legende
|
Jak to tak čtu, máš s Ginou práce dost. V neděli napíšu Marksúm a zeptám se jak jsou težký Giny sourozenci.
Na fotkách které posiláš vypadá Gina opravdu moc pěkně. |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Aischu přeroste docela jistě a velice brzy,jen doufám,že nepřeroste standart FCI,to by mně kleplo!Ale podle hlavy bude nejkrásnější v celé republice,a nemyslete,že to píšu jen kvůli tomu,že je moje.Má takový hranatý čumáček a fakt pěknou hlavu,vybrali jsme dobře.Jsem ráda,že nakonec to bylo od Marksů,byli milí a sympatičtí,samá legrace,ani na nich nebyla poznat únava z cesty.Až bude mít Emmie čtvrtý vrh,jednu si taky chtějí nechat,jestli jsem dobře rozumněla,tak toto byl druhý vrh.Gina je po procházce ,je nacpaná(samozřejmě,že dostala jako moučník Bobíka-to je takový jogurt pro mimina)a spí.Měli byste slyšet,jaké vydává ze spaní zvuky,asi má divoké sny,člověka to až budí.Tak čau.
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
Legende
|
Gina je opravdu krásná ...
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Je,a ta vedle ní je maminka,to byly jejich poslední fotky na rozloučenou,ale myslím,že jí už maminka měla plné zuby,taky na ní pěkně vrčela,jako že už jí má dát pokoj.Gina je jí dost podobná.A je to náš mazánek,dokonce jsem si v noci neměla kam lehnout,ležela tam natažená a bylo mi jí líto budit,ještě,že je holka na táboře a má prázdný pokoj.To to pěkně vedem,co?
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
Actief Lid
|
rozmazlovani na to te koukam uzije.Gina je vazne krasna a kdyz uz to pises o tom cumaku, je to na fotkach videt ze je ctverhrany.Vetsinou jsou do kulata ci do srdicka, tak to mas sanci na uspech, bude to zase neco jineho.Hlavne at tak rychle neroste, byla by skoda kdyby ji kvuli tomu nechteli uznat.U nas taky nic noveho, sama prace a zadna zabava, ach jo. HOlandani si uz zase stezuji na pocasi, nejdriv nadavali ze je moc vedro a ted uz se jim omrzel dest,ale ja si lebedim, pro me za me at prsi, lip se pracuje.V tech vedrech to bylo na padnuti.Jak to prezivaly tve psi "deti"? Nase Lady se nechtela hnout na krok, k pohybu ji vyburcoval jen micek, ale nenechala jsem ji moc behat aby se neuhnala.Ted si libuje, pokud jdu ke dverim tak uz stoji u "hazecky"a bez ni se nechce hnout z mista.Takze misto prochazek hazim a hazim a ona beha a beha(ja ja mam malo pohybu, leda ze bych si to s ni vymenila a behala za micem sama ha ha). To jsem se nejak rozepsala, uf koncim. Packo |
|
|
|
|
|
#207 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Když byla ta vedra,psi jenom spali a spali,nikam nechtěli chodit,ani se nedivím.Až večer ožívali .Gina začíná být pěkně drzá,bojím se,že za chvíli si s Aischou už nebude tak rozumnět,je na ní vidět,že chce být vůdcem ,zatím jí to prochází,ale jak dlouho,to je otázka.Je to sice normální,ale celkem nanic.Uvidíme,nějak to musí jít.Dneska na chatě mi utekly ,slyšela jsem jenom,jak Gina štěká ,ale vůbec mně netrklo,že jsou na cestě.Nevím,kudy si našly cestu,každopádně jsem je obě načapala,jak stojí a štěkají na sousedovic pittbula!Ještě,že je to takový trouba a jenom na ně koukal,kdyby tam to hádě strčilo hlavičku,bylo po ní.A pak si myslím,že jsem opatrná a nespouštím je z očí.A útěkovou stezku mi neukázaly,budu muset špízovat a zatarasit to.V sobotu jedeme s Aischou na krajskou výstavu do Kladna,beru i Ginu,na kukačku,tak vzpomínejte,tak v 11hodin už to budeme mít za sebou.A taky jdu s Aischou po neděli na RTG kloubů,moc se mi nechce,je to pod narkozou a to mi jí bude líto,až bude dostávat injekci,moc si to beru,ale chystáme se na bonitaci a tam je to povinné.Takže je toho dost ,co se u nás děje,snad vše dobře dopadne,ahoj!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#208 |
|
Legende
|
Jirinko hodne stesti v Kladne. Od Marksu jsem jeste nic neslysel, asi jeste nejsou doma z dovolene.
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Anebo zatím ani nevědí,kolik ti ostatní váží,taky možné.Myslím,že už jsou skoro týden doma,počkáme,stejně je to fuk,kolik váží ,tolik váží a jiné to nebude.Na pohled je hubená,takže z toho vědu nedělám,ani ji nepřekrmuji,má výborné granule,nepřibývá po nich tuk,jen maso,aspon píšou,taky stojí hříšné peníze,ale chutnají jí a to je hlavní.Měj se ,Venoušku.
|
|
|
|
|
|
#210 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Tak nám to vyšlo,V1,Vítěz třídy mezitřída,Krajský vítěz Kladna!Akorát,že se to táhlo celý den,hrozná nuda,ještě,že se mnou nebylo mimino,doktorka zakázala,že jí nemám tahat mezi tolik psů,mohla by něco chytit ,nemá ještě kompletní očkování.Na druhou stranu by se tam ukrutně nudila,byla to děsná čekačka,medaile totiž rozdávali až úplně nakonec,aby tam lidi museli sedět a koukat na všechny soutěže,no,ale hlavní je že to vyšlo!Ahoj.
|
|
|
|