![]() |
|
|
#191 |
|
Legende
|
Tak co Jirinko, jak to vcera dopadlo. Vse v poradku? A co Gina, jaka byla prvni noc?
|
|
|
|
|
|
#192 |
|
VIP Lid
|
Trosku off-topic, ale chci se optat, co je vsechno potreba zaridit pri prevozu psa z CR do NL? Pocitam, ze se pozadavky prilis nelisi od prevozu NL do CR, tudiz se ptam tady. Jirina se tim ted nejspis velmi pilne zabyvala .. dik za odpoved!
|
|
|
#193 |
|
Actief Lid
|
Koukam Jirino ze te Gina poradne zamestnava- zatim zadne zpravy.
Tak snad je vsechno ok. Pusu Gine na cumak, packo Berusko koukni se na list c. 2, tam Vasek pise o prevozu letadlem(CSA) a jinak klasika, mezinarodni pas, platne ockovani a razitko ne starsi(alespon myslim)4 tydny a prohlaseni veterinare ze je pes zdrav. Zadny problem, zadna karantena... vyhoda EU. |
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Legende
|
Citaat:
Mozna ze je Jirina ted na chate a tam nema Internet. Tedy musime cekat az se sama ozve. |
|
|
|
|
|
|
#195 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Máš pravdu,Venoušku,vše je v pořádku,byla jsem na chatě a zase jedu,ráno.Milí zlatí-je to síla,zase si zvykat na mládě,v šest hodin i dřív poránu je vzhůru a chce si hrát,zakže jsem ted ranní ptáče.Dneska nechtěla nic jíst a zvracela,měla jsem hrozný strach,ale nejspíš jen něco snědla venku,to se prostě nedá uhlídat,one bere do tlamičky kdeco a pořád jí to tahám ven.Večer už jedla jako divá a lítá jak čamrda.S Aischou se už snášejí velice pěkně,i když první den ji Aischa odháněla a nevěděla,co s ní má dělat.Akorát,že nevím,koho dřív muchlovat,Gina je roztomilá a chce se mazlit .ale Aischa je "prvorozená" a nesmím ji odstrkovat,to jsem nastudovala,takže je citlivě dělím .Jo- a taky chvíli potrvá,než mi bude vůbec rozumnět,česky neumí a já jí to učím.Marksům rozumněla každé slovo,hrozně je miluje a pokaždé,když jsme šli kolem jejich chatky,mi utekla k nim a radostí by je sežrala,chudinka.Celou první noc spala dobře,čekala jsem ,že bude tesknit,ale je dobrá,ani si nevzpomene.Má to pěkně rozvržené-dvě hodiny spí a dvě lítá jak blázen,a tak to jde celý den.Je moc milá ,všechno mi ted trvá trochu déle,protože se mnou vytírá ,uklízí,vaří a umíte si představit,jak to asi vypadá,tahá mně za hadr,za nohy a pořád někde lítá a já za ní,aby se jí nic nestalo.Ale jsem štěstná,moc jsem na ni čekala.A opravdu,za pár měsíců jim to tady nandáme,má na to.Vašek možná dodá fotky z prvního dne,další budou.S tím převozem psa je to tak,jak píše Lady,mně bylo řečeno,že stačí čip,očkovák a kulaté razítlo veterínární správy,výslovně trvali na "kulatém",prý to znamená potvrzení,že v okolí bydliště psa není nakažlivá choroba.Tak se mějte,všem děkuji a budu posílat fotky,jaká je to čertice.Ale že to bylo namáhavé,co Vašku a Lady?Ale je to radost,že je už konečně se mnou a můžu jí pochovat.Ahoj,Jiřina.
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Legende
|
No Jirino to jsme hrozne radi ze od Tebe neco slysime. Uz jsem si delal starosti.
Zde Tve fotky z prvniho dne. |
|
|
|
|
|
#197 |
|
Actief Lid
|
To je ale krasna kulicka! Gratuluji maminko!
Je opravdu dost svetlejsi nez Aischa ze?Uz se tesim az bude vyhravat na vystavach. Parada. Tak si uzivej chatu i Ginu a zase nam dej brzo vedet jak se vam vede,prece jen jsme navazali jisty druh "Hollandse herder"pratelstvi. PIses ze ji ucis cesky, to se musim smat,nase potvurka rozumi oba jazyky -taky je to rozena Holandanka -a nechtej vedet co dela kdyz muj(holandsky)muz rekne das si bastu? Pak to samozrejme komoli na das si lekker bastu,ale pes vi presne.(Pro Jirinu -lekker znamena dobrota) Tak ja se jsu potit pri praci na zahradce, vsem pekny vikend. Packo a tesim se na zpravy. |
|
|
|
|
|
#198 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Taky děláme na zahrádce,ale je to tam jakv džungli,tak je tam vysoká tráva.Ale copak se v tom horku dá něco dělat,když máš psy?A copak můžu sekat,když ten malý had mi pořád skáče do sekačky a loví ji?Tak mám radši vysokou trávu,no.Jinak je nám spolu moc dobře,hádě roste jako z vody a zlobí a zlobí.Už si začíná prohlížet hadice u bazénu,tak mám obavy,že je načne.Aischa loni,když byla malá,překousala asi 4krát kabel čerpadla,Gina asi ty hadice,jak to tak vypadá,jestli ji neuhlídám.Mějte se,jdu se mrknout,co dělá hádě,je půlnoc a já ji slyším,jak courá a pije vodu,bůhví,co ještě ji napadne.
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Actief Lid
|
Jsou ty potvurky vsechny ze stejneho testa, kousani to je jejich.Nase mrska si tenkrat vybrala draty od reprobeden, nastesti zvolila draty bez napeti.Ale sekec co dostala ji odnaucil(nastesti jsem u toho nebyla a tak dostala na zadek od manzela, ja bych to neprezila).Uzivej si prirody, packo |
|
|
|
|
|
#200 |
|
Legende
|
Jirino, posloucha uz Gina trochu cesky?
![]() |
|