het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 03-07-06, 17:59   #171
Actief Lid

Lady's avatar

Nationaliteit:
Uz jen dvacetkrat se vyspis......
Kup si metr, to pak utika rychleji. A pelisek bych (ja osobne)koupila, nase pani psova v nem taky nespi, ale vypada to jako ze jo a dela to dojem ha ha.Co se rozmazleni tyka jsem na tom podobne, sedacka je jeji a ja si musim davat pozor abych nezasedla.To vis, u nas by hrozilo zabiti, ty 2,5kg jsou jak nic.
Neuklizej, myslim ze jim jde o celkove prostredi nez o nalesteny nabytek!Teda ne ze bych nebyla stejna jako ty ehm ehm.
Lady is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-07-06, 19:36   #172
Legende

Vašek's avatar

Nationaliteit:
Poslušně hlásím, že jsem opět zde.
Vašek is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-07-06, 12:23   #173
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Nazdar Vašku,já věděla,kdy se vracíš,čekala jsem ,až se ozveš,takže je vše v pořádku,cestu jsi přežil ve zdraví .Jedna dobrá zpráva:od pátku(protože my tu máme středa a čtvrtek státní svátky) budu mít vysokorychlostní internet,jestli se mi ho podaří zapojit a budu moct posílat fotky bez problémů.Třeba včera jsem chtěla odepsat ,že mám radost,když je Vašek zpátky a nešlo mi to ani omylem,to víte-vesničani si moc vybírat nemůžou,i když jsme tak blízko městu.Takže pak budu pekelně rychlá.Mám výčitky,že budu Marksovi zdržovat od dovolené,vymyslela jsem plán,snad nebudou proti,ale ještě to musím doladit a pak bysme jim to poslali.Oni chtějí přespat někde u hranic a ráno pokračovat za mnou,tak jsem si myslela,že bysme jim jeli naproti k hranicím a přespali by ve Varech,hezky v klidu bysme se seznámili,něco ugrilovali a pokecali,v pohodě, a ráno by mohli vyrazit bez nervů na tu svojí dovolenou.Je tam hezké prostředí a místa dost,tlumočník je totiž taky z Varů a nemusela bych ho tahat sem.Uvidíme.Vašku,co myslíš-kde asi překročí hranice?Mějte se a myslete na mně,jak mně bolí celé tělo,pořád něco uklízím a upravuji,jsem z toho už blázen.
jirina svobodova is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-07-06, 20:30   #174
Legende

Vašek's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
jirina svobodova schreef:
Mám výčitky,že budu Marksovi zdržovat od dovolené, .....
No to ale nemej. Oni to sami nabidli takze je to v poradku. Ale to prespani ve Varech je dobry napad. Byl by to pro ne hezky zacatek dovolene.
Oud 04-07-06, 22:21   #175
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Bylo by to hezké posezení,já chci s nimi mluvit o psech a poměrech u nich,tak by to chtělo trochu klidu,myslím,že by se jim to líbilo.Ve čtvrtek přijede holka,na chalupu,tak to můžem v klidu rozebrat,už se mnou počítají na to datum,tak jen detaily.Když budou Marksovi chtít,klidně je druhý den dovezu ke mně domů,když už se s tím tady tak krášlím,ale musel by s námi jet i ten tlumočník a to nevím,jestli by chtěl.Já totiž netušila,když jsem se s ním domlouvala,že budou chtít ke mně,zezačátku o tom řeč nebyla,tak jsem jim chtěla nadjet a zkrátit jim cestu,abych moc nezdržovala.Hrozně nerada někoho otravuju,vy jste vyjímečný případ tady,to jsem ještě nikdy takhle nikoho neotravovala,přijmětě to jako poklonu,že jste to dotáhli až do zdárného konce,doufám.Pak už budou jen fotky a úsměvné příběhy,jako třeba,co všechno mi Gina roztrhala a tak.Lady asi ví,o čem je řeč.Dobrou noc.
Oud 05-07-06, 16:38   #176
Actief Lid

Lady's avatar

Nationaliteit:
Vitej Vasku!
Vsechno je v plnem proudu, Dineke se mnou pravidelne komunikuje,ted jen doladujeme detaily.
Jirino posilam fotky od Dineke a dopis, tak se tes.
Lady is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-07-06, 17:12   #177
Legende

Vašek's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Lady schreef:
Vitej Vasku!
Vsechno je v plnem proudu, ...
Lady, to jsem rád žes to přebrala
Oud 08-07-06, 22:42   #178
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Nazdar!Vše v pořádku,Marksovi si jen musí vybrat nějaký přechod směrem na Karl. Vary,bude na ně někdo čekat,ale já nevím,jestli to stihnu,z té výstavy včas,kdyžtak dorazím později,ale bude o ně v každém případě postaráno.Já ted nevím,co dřív,po neděli to bude lepší,makáme na chalupě jak čerti,jsem ztahaná jak stará kobyla.A mezi prací dohadujeme podrobnosti,s dcerou a jejím přítelem,jak se postarat o Marksovi.Bude to fajn,nenechám je jako sirotky,nebojte.Zatím se mějte,sotva koukám a zítra nanovo,ten barák mně jednou zabije!
Oud 09-07-06, 11:26   #179
Legende

Vašek's avatar

Nationaliteit:
Jirino nedelej si starosti, dopadne to vsechno dobre. Mas uz zase nejake nove fotky s Gina Grace?
Oud 11-07-06, 22:05   #180
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Vašku,dostal jsi moje fotky?Co myslíte,přechod u Aše?Podle mapy by to mohlo být nejbližší a pro další cestu do Rakouska i nejlepší.Mějte se,taky máte taková vedra?Nedá se venku vůbec nic dělat,je to tu jak po vymření.
Čau .
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels