het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 16-05-06, 08:00   #141
Actief Lid

Lady's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Vašek schreef:
Lady diky ze zase pomuzes.
Samozrejme,znas to.... kdyz muzu, pomuzu.Ty uz jsi taky udelal dost,tak je nacase ze neco delam .
Marksovi jsou dobre zainteresovani,tak to musi vyjit.Je videt ze vedi co delaji, mam z toho dobry pocit.
Uzij si pekne navstevu tatinka,ja dnes ocekavam maminku(bude nam hlidat psa zatimco my se budeme flakat u more),pak jen udelat statnice z NT2 a frcim....krasne dlouha dovolena-5tydnu relaxu
Lady is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 16-05-06, 10:10   #142
Moderator

pepo's avatar

Nationaliteit:
Pepo odjizdi prave zpet do NL, od zitrka jsem zase napojenej a kdyz budu moci neco udelat, jsem k dispozici.
pepo is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 16-05-06, 11:12   #143
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Tak je zase všechno v pořádku,víte,jaký jsem zmatkař,když je něco mimo normál.Lady-užij si dovču a pozor na domorodce,umí ty pohledy,snad to mají v popisu práce nebo co.Pepo,Ty ještě cestuješ ?Nebo tady v Cechách Ti nějaká učarovala?Nekřič-žertuji.No a můj zlatý Václav si ještě užívá tatínka,je třeba o ně pečovat,já mám už jen maminku a moc mně mrzí,že jsem si s tátou tak málo pokecala,ted už to nejde spravit,proto si rodičů užívejte ,dokud to jde,já v neděli budu slavit máminy narozky,bude nás tam hodně,člověk nikdy neví,jestli ještě nějaké další budou.Tak-dopis Marksum jsem napsala,nechám jim to promyslet a vám všem moc děkuji,a ne že se zase někdo odmlčí-mimo Lady,ta má dovču.Já pak jsem nervozní,hlídám Vás na dálku,jestli jste zdraví a tak.Ale ne ze zištných důvodů,nebojte,prostě jsem si na Vás už zvykla a mám takové ochranářské pudy nebo co.No-zase jsem se z radosti rozkecala.Tak to utnu-ahooooooj.
jirina svobodova is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-05-06, 20:13   #144
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Chtěla jsem poslat fotku,ale neumím to,i když je to v češtině,takže zase přes Václava to zkusím,prostě mi to nejde.Nevadí,já jsem veselá kopa a taková prkotina mně nerozhází.Máme další vítězství,až budu mít to mimino ,tak bude samá medaile,hrozně mně to baví a hlavně se člověk dozví spoustu novinek.Tak přijímáme gratulace,ted máme pár týdnů pauzu,a pak zkusíme taky Slovensko,chystáme se tam s pár známými na mezinárodní výstavu,bude legrace.
Nazdar!!!!!!
Oud 21-05-06, 10:53   #145
Legende

Vašek's avatar

Nationaliteit:
Byla jsem dnes na té výstavě v Litoměřicích, a dnes se mi zadařilo, získala jsem s Aischou CAC,res. CACIB, což je skoro to nej....

Jirina
Bijgesloten afbeelding
Bestandstype: jpg Snímek 049.jpg (157,6 KB, 8x bekeken)
Vašek is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-05-06, 09:45   #146
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Zdravím všechny příznivce pejsků,zatím je to na dobré cestě,jedna krásná holčička by měla být nakonec moje,takže to dobře dopadlo,díky přátelům na tomto foru.
Oud 30-05-06, 11:01   #147
Nieuw Lid

Etienne's avatar

Nationaliteit:
Jeee tak to je dobre ze to takhle dopadlo.Moc jsem drzela palecky
a sledovala tenhle pribeh celou dobu takze gratuluju Jirino .
Ja ted mela neco podobnuho ,ale shanela jsem pejska v Cechach.
A vyslo to pristi tyden uz ho budu mit tady v Holandsku jupiiiiiiiii.
PS: tohle je nick meho pritele ja svuj zapomnela
Zdravi Kristyna
Etienne is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-05-06, 12:23   #148
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Taky moc gratuluji ke stenatku, sledovala jsem to cele na foru, zabiracka :-) Jen mi to pripomina jak moc mi chybi nasi psi. Taky bych si nejakeho poridila, ale bohuzel porad nekde cestuju, tak by se o nej nemel kdo starat, snad jednou....

petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-05-06, 12:52   #149
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Tak to je super. Mooooc gratuluju a doufam,ze fenecka bude delat jenom samou radost.
Byl to napinavy pribeh a drzela jsem vsechny ctyri palce.
Hodne budoucich uspechu.
rengi is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 31-05-06, 18:58   #150
Lid

sweety's avatar

Nationaliteit:
Myslim, ze to cele podle cisla shlednuti sledovala spousta lidi.... Take jsem moc rada, ze to vyslo a preji spoustu radosti a uspechu!!!
sweety is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels