![]() |
|
|
#141 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
.Marksovi jsou dobre zainteresovani,tak to musi vyjit.Je videt ze vedi co delaji, mam z toho dobry pocit. Uzij si pekne navstevu tatinka,ja dnes ocekavam maminku(bude nam hlidat psa zatimco my se budeme flakat u more),pak jen udelat statnice z NT2 a frcim....krasne dlouha dovolena-5tydnu relaxu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Moderator
|
Pepo odjizdi prave zpet do NL, od zitrka jsem zase napojenej a kdyz budu moci neco udelat, jsem k dispozici.
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Tak je zase všechno v pořádku,víte,jaký jsem zmatkař,když je něco mimo normál.Lady-užij si dovču a pozor na domorodce,umí ty pohledy,snad to mají v popisu práce nebo co.Pepo,Ty ještě cestuješ ?Nebo tady v Cechách Ti nějaká učarovala?Nekřič-žertuji.No a můj zlatý Václav si ještě užívá tatínka,je třeba o ně pečovat,já mám už jen maminku a moc mně mrzí,že jsem si s tátou tak málo pokecala,ted už to nejde spravit,proto si rodičů užívejte ,dokud to jde,já v neděli budu slavit máminy narozky,bude nás tam hodně,člověk nikdy neví,jestli ještě nějaké další budou.Tak-dopis Marksum jsem napsala,nechám jim to promyslet a vám všem moc děkuji,a ne že se zase někdo odmlčí-mimo Lady,ta má dovču.Já pak jsem nervozní,hlídám Vás na dálku,jestli jste zdraví a tak.Ale ne ze zištných důvodů,nebojte,prostě jsem si na Vás už zvykla a mám takové ochranářské pudy nebo co.No-zase jsem se z radosti rozkecala.Tak to utnu-ahooooooj.
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Chtěla jsem poslat fotku,ale neumím to,i když je to v češtině,takže zase přes Václava to zkusím,prostě mi to nejde.Nevadí,já jsem veselá kopa a taková prkotina mně nerozhází.Máme další vítězství,až budu mít to mimino ,tak bude samá medaile,hrozně mně to baví a hlavně se člověk dozví spoustu novinek.Tak přijímáme gratulace,ted máme pár týdnů pauzu,a pak zkusíme taky Slovensko,chystáme se tam s pár známými na mezinárodní výstavu,bude legrace.
Nazdar!!!!!! |
|
|
|
|
|
#145 |
|
Legende
|
Byla jsem dnes na té výstavě v Litoměřicích, a dnes se mi zadařilo, získala jsem s Aischou CAC,res. CACIB, což je skoro to nej....
Jirina |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Zdravím všechny příznivce pejsků,zatím je to na dobré cestě,jedna krásná holčička by měla být nakonec moje,takže to dobře dopadlo,díky přátelům na tomto foru.
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
Nieuw Lid
|
Jeee tak to je dobre ze to takhle dopadlo.Moc jsem drzela palecky
a sledovala tenhle pribeh celou dobu takze gratuluju Jirino .Ja ted mela neco podobnuho ,ale shanela jsem pejska v Cechach. A vyslo to pristi tyden uz ho budu mit tady v Holandsku jupiiiiiiiii. PS: tohle je nick meho pritele ja svuj zapomnela Zdravi Kristyna ![]() |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Actief Lid
|
Taky moc gratuluji ke stenatku, sledovala jsem to cele na foru, zabiracka :-) Jen mi to pripomina jak moc mi chybi nasi psi. Taky bych si nejakeho poridila, ale bohuzel porad nekde cestuju, tak by se o nej nemel kdo starat, snad jednou....
|
|
|
|