![]() |
|
|
#121 |
|
Legende
|
Jirino, tak se vcera 7.5.2006 vse narodilo. Dali Ti neco vedet?
Bij W. Woldberg te Opheusden tel. 0488 441898 jwoldberg@hetnet.nl Ella-Anouk v. Stavast (Zeun v.d. ’s Gravenschans UV X Kamp. Anouk ) X Kamp. Cybe v.d. s’Gravenschans JW’04, W’05 (Buido v.d Hesselerburg X Kamp. Ger v.d. Nourkim W’00, &’01,UV) Geb. datum 07.05.2006 5 reuen en 2 teven Bij G.M.Marks te Doezum tel. 0594 614768 g.m.marks@xs4all.nl Emmie v. Stavast ( Zeun v.d.’s Gravenschans UV X Kamp. Anouk) X Kamp. Ferro v.h.Pullenland (Rocky X Andora) Geb. datum 07.05.2006 1 reu en 4 teven (alles besproken) |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Vašku-já nic nevím-myslíš,že ti Marksovi,když píšou,že mají 4feny,je už mají rozebrány?To snad ne,zeptej se jich ,jestli se mnou počítají.U těch druhých nedoufám,ti mají fenek málo.Ahoj a děkuji.
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Legende
|
Jirino ano, fenky Marksovi jsou rozebrani ale ja jim pro jistotu jeste napisu.
Od tech druhych jsem ted zrovna dostal emajl ze i u nich jsou uz vsechny stenata pryc, fenky i psi. |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Legende
|
Jirino, uz mam odpoved, to slo rychle. Jedna fenka Marksu je pro Tebe. Poslu Ti podrobnosti pres emajl.
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Vašku,jestli máš partnerku,at tohle nečte:Já Tě miluju!!!!!!!!Ani nevíš,jak jsem byla neštastná,když jsem si přečetla,že se to narodilo a oni mi nenapsali.Myslela jsem,že to je zase konečná.Ted si konečně mohu oddychnout,protože jedna JE MOJE.Přemlouvat zase někoho jiného a vnucovat se bych sice musela,ale nerada.A hlavně-tihle chovatelé mají opravdu pěkné rodiče,moc jsem o ně stála.Takže,stal si se,společně s Lady,kmotrem a ted ode mne budete dostávat fotky a novinky,at chcete nebo ne,ale to už bude o něčem jiném.Až trochu povyrostou a budou mít fotky,snad mi umožní výběr.Mooooooc děkuji.
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Moderator
|
no nebojte se, Jiřino a Vašku, i my ostatní vás sledujeme a náramně se bavíme.
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Já se moc nebavila,víš jaké to je-přemlouvat někoho a vysvětlovat mu,že toho psa nechceš k obědu?Protože nevím,ale přijde mi,že holandani to tak vidí.Uvidíme,jestli se nakonec necuknou,já už se těším,jsem totiž blázen,no.Někdo auta,někdo ženský,někdo psy.A protože nepiju ani chlapi nehoním,dala jsem se na psy,je to príma sport a zábava,měl bys to zkusit.Nic ve zlém-jsem ráda,že jsem v tom nebyla sama,bez tohoto fora bych nesehnala nic,tak čau!
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Moderator
|
To ja pejsky nemuzu, piju, honim zensky a autem taky litam sem a tam, hlavne do Cech. V me ulici bydli malicky Jack Russel Terrier, rikam mu Tomiik. Vidim ho vzdy rano, kdyz jde vyvencit sveho pana. Kdyz me vidi, necha toho sveho pana stat, zcela bez dozoru a leti ke mne. Mam-li zrovna otevrene dvere auta, odjizdim do prace, hup, skoci dovnitr a ne e nechce ven, chce se mnou do prace, nebo na vylet. A tak mam taky z pejsku poteseni, i kdyz zadneho nemam.
A ja neverim, ze holandani si mysli, ze toho sveho psa chces k obedu. Ne, ne! No drzim palce. |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Hele,když jsi takový pilot,možná bys mi mohl poradit:taxíky jsou prý v NL hroooozně drahé a já to mám do Doenze asi 157km,jak se tam nejlépe dostat?Počítám s tím,že přiletím a odletím letadlem,jestli to dobře půjde s chovatelem.Mám možnost s nějakým černým taxíkářem,původem od nás,prý je ochoten za 74euro to zmáknout,ale ještě jsem s ním nemluvila osobně.Nebo jeden pan ředitel,co má u nás cestovku,by mi snad taky mohl pomoci,ještě nevím.Ale co když mi nevyjde ani jedna možnost,co pak?Máš nápad?Prý se dá dobře cestovat vlakem,ale to letiště je prý obrovský labyrint,sama to nezvládnu.Tak se zapoj a nech chvíli ženský ,at čekají,těch je hafo,ale přivézt štěně do
Ćech,to je unikum,aby Tě to pak nemrzelo,že jsi u toho nebyl!čau. |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Moderator
|
No, tak kdy tu cestu za pejskem a pro pejska planujes? V tydnu, ve vikendu, datum vis?
|
|
|
|