![]() |
|
|
#111 |
|
Legende
|
Mozna ze je na dovolene anebo tak neco podobneho. Pockam do zitrka a kdyz nic od ni neuslysim poslu ji znovu emajl.
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Volwaardig Lid
|
Gratuluju k titulu!
Rodice maji bisonka,ale na vystavy s nim nechodi,je to tak trochu jejich "miminko" kdyz jsou jejich det pryc z domu. |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Legende
|
Junior šampion České republiky: Aischa Claris auch Mahrischen Berger
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Legende
|
Jirino, mam odpoved z klubu. Poslal jsem Ti emajl.
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Díky,už jsem Ti zase napsala,jsem hrozná. modlit se asi umíte,a jestli ne,tak se rychle naučte,blíží se to datum!Budu ted netrpělivě čekat na tu odpověd,o kterou jsem dnes žádala. jestli napíšou něco k tomu dokumentu,co tu má být.Ještě stále ho nemám,i když jsem o něj žádala několikrát a to je mi divné,je možné,že žádný nemají a nečekali obranu na jejich napadání.Uvidíme. ta paní z klubu je velice ochotná,u nás se všechno táhne moc dlouho.V neděli jedu na klubovou výstavu,ale ani se mi moc nechce,je pěkné počasí a na chalupě je hodně práce.No-alespon potkám pár přátel a jejich psy.A pak už jen čekačka na ta štěnata,jestli zase nic nebude,budu zkoušet dál,snad to není tak nemožné.
Mějte se,odpočívejte,protože pak budu otravovat každý den.Jo-Václave,pokusila jsem se napsat pozdrav a poslala jsem foto na adr.Marks,snad to dostali a pochopili.Ahoj. |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Tak změna:na klubovou výstavu nejedu,"ztratila " se moje přihláška a je nás víc,prostě se "neztratily" jen těm,kteří mají přijet.Je to uvěřitelné?Ještě,že jsem si tam zavolala,jinak bych asi koukala,až bych chtěla číslo a katalog.Jo-titul "klubový šampion" je žádaný,takže takhle je jistota,že ho dostane ten,komu ho chtějí dát z vedení.A můžete tak akorát sedět doma a chroustat vzteky zubama,prostě "je nám to moc líto,ale stalo se".Sice se mi tam moc nechtělo,ale takhle jsem zase dostala akorát vztek,tak ahoj a budte rádi,že se nemusíte rozčilovat s lidskou blbostí,jako tady .Jestli seženu to štěně,tak teprve nastane válka,prostě to mi neodpustí.
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Legende
|
Jirino, Tve otazky ze vcerejska jsem poslal jeste vcera vecer k Nellie Nugteren. Jeste nemam odpoved.
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Legende
|
Doufam ze se Ti to povede u chovatelu Marks. Uz se to blizi, pristi tyden by se to melo narodit.
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Blíží,blíží.Byla jsem se podívat dnes na mezinár. závody ve flybollu,v
Ustí n.L.,a co čert nechtěl,jedna známá od hol. ovč. ,probíraly jsme chvíli ten problém ridge a taky ,že chci štěně ,ale ne z CZ.Už se na to připravují ,prý,že nemůžu dovézt kvalitu,ale odpad,co tam nebudou chtít a takové cinty.Tak budeš potom muset mi pomoci jim napsat,jestli se urodí,že opravdu ta fena tady bude pod mikroskopem a bude třeba,aby mi vybrali neříkám,že nejlepší z vrhu,ale průměr by mi stačil.Podle fotek si snad budu moci zamluvit,stejně mi nikdo nezaručí,že zuby a třeba povaha bude v pořádku,to nemůžeš zaručit nikdy.Tak doufám,že budou mít dobrý vrh a nebudou mi chtít vrazit něco,co zbyde,je to pro mně přece jen dálka a budu se snažit přivézt opravdu Paní fenu.Nemůžu se dočkat.Jo-mimochodem,ten flyboll dělám s Aischou taky,bylo to naše domácí hřiště,ale já ještě nezávodím,učíme se a pilujeme.Byla to švanda,co jim ti psi vyváděli,ale někdo musí být poslední.Tak zatím díky a čekám. |
|
|
|