het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 30-03-06, 07:50   #21
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
To jsi mne moc nepotesila,Efke,ale je fakt,ze ten pán nereaguje na muj mail.Nevím,jak dlouho ho mám nechat premýslet,asi mu budu muset napsat,aby mi dal alespon vedet,ze neprodá.U nás je to jinak:vetsinou mají problémy se stenat zbavit a to musí mít oba rodice plno zkousek a titulu,jinak je to neprodejné.A to se týká vetsiny ras,stezují si,ze to nejde na odbyt.Jak ríkám,není problém koupit psa HO tady u nás,ale chci opravdu psa z NL,kdyz je to hol. ovcák,jsem blázen,no.Jeste,ze nemám v oblibe Australského ovcáka,to by mne doma asi zabili,kdybych chtela jet do Austrálie.Tak Ty más boxerku?Taky to byl vázný kandidát,kdyz jsem pomýslela kdysi na nového psa,pak vyhrál HO,kvuli výcviku,i kdyz s boxerem se dá delat taky vsechno.Poskám jeste dna-tri dny a pak poprosím Lady zase o preklad,aby dal alespon vedet,zacnu shánet u nekoho jiného,tezko presvedcím cloveka u Vás,ze jsem kynolog a myslím to poctive,i kdyz ,kdyby chtel,muze si zjistit informace o mne na klubu HO u nás,znají mne dobre,jsem jedna z mála aktivních clenu,co se tomu venuje ,jinak mi to príde tak,ze tady to lidi hlavne uchovní a pak delají stenata a na psy kaslou.Mne se to nelíbí,rejpu do nich a pak je zle.No reknete-muze mít nekdo 15 psu pro radost?To mi aspon tvrdí jedna "chovatelka",ze je má pro radost,proboha.Ahoj.
jirina svobodova is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-03-06, 08:24   #22
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Jeste neco:Vasku,Ty jsi byl na stránkách NHC,nechces se jich ,jako klubu ,zeptat,jak je to s prodejem do ciziny?Treba opravdu nechtejí prodávat ven a budu muset zacít znova .Dík.
Oud 30-03-06, 09:46   #23
Volwaardig Lid

efke's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
jirina svobodova schreef:
To jsi mne moc nepotesila,Efke,ale je fakt,ze ten pán nereaguje na muj mail.Nevím,jak dlouho ho mám nechat premýslet,asi mu budu muset napsat,aby mi dal alespon vedet,ze neprodá.U nás je to jinak:vetsinou mají problémy se stenat zbavit a to musí mít oba rodice plno zkousek a titulu,jinak je to neprodejné.A to se týká vetsiny ras,stezují si,ze to nejde na odbyt.Jak ríkám,není problém koupit psa HO tady u nás,ale chci opravdu psa z NL,kdyz je to hol. ovcák,jsem blázen,no.Jeste,ze nemám v oblibe Australského ovcáka,to by mne doma asi zabili,kdybych chtela jet do Austrálie.Tak Ty más boxerku?Taky to byl vázný kandidát,kdyz jsem pomýslela kdysi na nového psa,pak vyhrál HO,kvuli výcviku,i kdyz s boxerem se dá delat taky vsechno.Poskám jeste dna-tri dny a pak poprosím Lady zase o preklad,aby dal alespon vedet,zacnu shánet u nekoho jiného,tezko presvedcím cloveka u Vás,ze jsem kynolog a myslím to poctive,i kdyz ,kdyby chtel,muze si zjistit informace o mne na klubu HO u nás,znají mne dobre,jsem jedna z mála aktivních clenu,co se tomu venuje ,jinak mi to príde tak,ze tady to lidi hlavne uchovní a pak delají stenata a na psy kaslou.Mne se to nelíbí,rejpu do nich a pak je zle.No reknete-muze mít nekdo 15 psu pro radost?To mi aspon tvrdí jedna "chovatelka",ze je má pro radost,proboha.Ahoj.
Jak jsem psala, mam zkusenosti jen z chovateli boxeru a to s temi nejkvalitnejsimi v NL, takze je celkem jasny, ze sveho psa tak leda komu nedaj. A ja se ji ani nedivim, kdyz ma clovek dany svy predstavy a hranice... Urcite je i plno tech, co s prodanim pejska nemaj zadny problem
Jak uz psala Lady, zkus se divat prubezne na stranky marktplaats .nl a treba se postesti a najdes fajn hafana. Kdyby si chtela, tak ti muzu prubezne posilat na e-mail nejake nabidky, pokud bych nasla, ale zase, holandskym ovcakum vubec nerozumim a uz vubec se nevyznam, kterej ten jejich pes je kvalitni. Budu mit oci dokoran v parku a pokud na nejakyho "pejskare" HOnarazim, zeptam se, na vice info o koupi.
Ohledne toho majitele co se neozval, napis znova e-mail a porad ho kontaktuj, at vidi, ze mas opravdu zajem a jses aktivni
Jj, mam boxerku, jsou ji 2 roky a porad je jak stene, uz ani nepocitam, kolik veci nam doma zlikvidovala . A to se rika, ze boxeri se chovaj jako stenata,a z dos vych 5-ti let, tak se mam na co tesit. Ale jinak je moc hodna, posloucha a rychle si na nas zvykla, ikdyz jsme ji nemeli od stenete. Ted nam zacina byt nejak moc dominantni, byla zvykla byt takovy nejmladsi orezovatko u dvou starsich psu, a pomalu dostava do pozice jedinacka, coz si vyskakuje, asi ji brzo utnu tipec

Preju hodne stesti a snad se brzo nekdo najde.
efke is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-03-06, 10:06   #24
Legende

Vašek's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Vasku,jak to ten Tvuj tatínek vyresil?Pojede autem nebo vlakem?
Precijenom letadlem, a jeho pejska bude hlidat moje sestra.
Vašek is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-03-06, 10:22   #25
Legende

Vašek's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Jeste neco:Vasku,Ty jsi byl na stránkách NHC,nechces se jich ,jako klubu ,zeptat,jak je to s prodejem do ciziny?Treba opravdu nechtejí prodávat ven a budu muset zacít znova .Dík.
Myslim ze by to nemel byt problem. Ale pro jistotu jsem jim ted poslal e-mail a pak to vime jiste.
Oud 30-03-06, 10:43   #26
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Díky,Vasku,já tam nerozumím ani náznakem,je tam plno zajímavostí,pekné fotky,ale to je to jediné,co poznám.Kdybych zkusila napsat treba v anglictine,obávám se,ze by opravdu ani nereagovali,mám v pocítaci program ,ale vycházejí z toho takové ptákoviny,ze nemohu psát.Myslím,ze se bude tatínkovi stýskat,ale je lepsí nechat psa doma.Já mám známé,ti mají zrovna boxerku a vozí ji s sebou vsude,i k mori v léte,myslím,ze na to ti psi tady nejsou staveni,na ty vedra tam a hlavne ti s krátkým cumákem.Já uz nejezdím nikam,leda na chalupu,tam je velká zahrada a pro psa ideál,pro mne jenom práce,je jí tam fura.Doma mám taky zahradu,ale nepestuji nic,jen trávu,protoze kere a kytky nevydrzely nápor Aischy,vsechno znicila,i stan roztrhala na kusy,hajzlík.Ted devastuje jenom plysáky,uz nemáme skoro zádného.A to jí taky je rok a pul.Ale my jí vsechno odpoustíme,je to jenom takové její upozornení,kdyz si jí málo vsímáme.Lidicky,napsala jsem na CMKU,to je nejvetsí organizace tady,která zapisuje psy do registru,jinudy to nejde,kupodivu odpovedeli hned,tak ted zpracovávají doklady,které musím mít u importu.Snad se mi to povede,za zeptání nic nedám,to spís Vy ztratíte spoustu casu se mnou,ale byli byste takovými "kmotry" ,a to se Vám urcite jeste neprihodilo!Díky a zatím.
Oud 30-03-06, 11:22   #27
Actief Lid

anavi's avatar

Nationaliteit:
ja taham svou psici taky vsude s sebou. Od malicka na to byla zvykla. Spis je problem ji nekde nechat, to fnuka celou dobu i treba kdyz ma pockat s dcerou pred obchodem.
Nekde v horku u more staci odhrabat horky pisek, vytvorit stin a dostatek pitne vody. Do vody moc rada nechodi, ale v detskem nafukovacim clunu na lane preplula uz kde co.
Jeste k tomu rodokmenu. Je to maltezak, ale jestli je cistokrevna a s papirama se me ptaji lidi opravdu jen v cesku.
anavi is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-03-06, 11:50   #28
Legende

Vašek's avatar

Nationaliteit:
Jirinko, uz mam odpoved od NHC. Neni to ani problem.

Jedinna vec je, kdyz bys musela na hranicich v CR ukazat ockovani proti Rabies (vzteklina) tak je problem. To protoze tady ockuji Rabies mezi 10 – 13 tydny takze v tom pripade si stenatko muzes odvezt az priblizne po trech mesicich.
Oud 30-03-06, 13:06   #29
Volwaardig Lid

efke's avatar

Nationaliteit:
My jezdime s nasi Bou 2x do roka do CR a psi psa po nas chteli jen 2x. Z toho jednou jsme ho nestihli pred cestou vyridit a jeli jsme bez nej. No a nahoda je blbec, byl nejak moc aktivni celnik a nechal si ho vyzadat. My jsme si zahrali na tlupu hlupaku, ze jsme vubec nevedeli, ze neco takovyho pro prevoz potrebujem a nechal nas v klidu projet, jen si teda rypnul, ze priste, at ho mame. Na podruhy se podival jen na predni stranu a vubec nekontroloval, jestli mame vsechny ockovani v poradku. Ale nahoda je blbec a nikdy nemuzes vedet, co te potka za... A mozna u stenat je to prisnejsi, hlavne u takovych "radoby" bojovych plemen a apodobne.
Oud 30-03-06, 13:10   #30
Volwaardig Lid

efke's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
anavi schreef:
ja taham svou psici taky vsude s sebou. Od malicka na to byla zvykla. Spis je problem ji nekde nechat, to fnuka celou dobu i treba kdyz ma pockat s dcerou pred obchodem.
Nekde v horku u more staci odhrabat horky pisek, vytvorit stin a dostatek pitne vody. Do vody moc rada nechodi, ale v detskem nafukovacim clunu na lane preplula uz kde co.
Jeste k tomu rodokmenu. Je to maltezak, ale jestli je cistokrevna a s papirama se me ptaji lidi opravdu jen v cesku.
Jasne. tady se te lidi nevyptavaj na ulici, jaky ma tvuj papiry, nanejvys ti nekdo pochvali, ze mas peknyho psa, kdyz mas zrovna ten den stesti, hehe. Ale prave ten kolektiv chovatelu a ti co chodi na vystavy, se nosi jako pavi a chlubi se, co maji doma za poklad
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels