![]() |
|
|
#211 |
|
Legende
|
Tak Ti Jirinko moc gratuluji!
Nahodou jsem ted dostal odpoved od Marksu, poslu Ti to emajlem. |
|
|
|
|
|
#212 |
|
Legende
|
Zprávička od Jiřiny:
Vše se zdařilo,Ginuška je kouzelná,už se domluvíme i česky.Všem se u nás líbí,je to bombardák.Zoubky už vylezly,všechny jsou tam,kde mají být a v zimě ji poprvé vystavím,myslím,že to bude v Brně,tak držte palce!Myslím,že je převálcujem bez námahy,protože tady u nás taková krasavice prostě není-to jsem nafoukaná,co?Jinak Gina je těžká pohodářka,nic jí nevyvede z míry,spíš kouká a přemýšlí,jsem zvědavá,jaká bude na výcvik,možná,že se povedla i na tu stranu,zatím jí cvičím lehounce.Mějte se moc hezky a všem děkuji za podporu. Jiřina |
|
|
|
|
|
#213 |
|
Lid
|
Ahoj lidi, prosim vas nevite jak prepravit z Prahy do Amsterdamu stene Jorksira? Je moc maly na letadlo, a auto nemam. Zkousim obvolavat autobusove linky, zatim ze 2 mi rekli, ze neberou psy na palube. Nevite nekdo o nejake? Nebo nejede nekdo nahodou 24. nebo 25.10 z Prahy do Amsterdamu autem? Diky za odpoved Tereza
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Milá Terezko,když povezeš takové mrně,vyplatí se asi letecky,dá se vézt v přepravce nebo v tašce a můžeš ho mít pod sedadlem.Aspon to platilo ,když jsem sama sháněla dopravu.Ahoj.
|
|
|
|