![]() |
|
|
#31 |
|
Lid
|
Ahoj ženský,
já se hlásím taky k Rotterdamu a okolí. Z Rotterdamu je taky ještě jedna princezna, Rengi. Já bydlím v Rozenburku. Moc ráda bych Vás poznala a poklábosila při kafíčku. Tak na kdy se to plánuje??? Trochu akce!Irena |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj Irenko,
s Rengi jsem si parkrat psala a rikala mi o tobe, ze bydlis blizko.Taky bych tebe a ji poznala jinak ten sraz se planuje na tenhle patek. Ale pokud to nevyjde, nevadi...srazit se muzem kdykoliv jindy. Me je celkem jedno kdy a kde se sejdeme, ja se prizpusobim v patek jsem vzdycky free![]()
|
|
|
#33 |
|
Volwaardig Lid
|
ahojky Leono a Irenko,
no co se tyce me...tak uz si s irenkou delsi dobu slibujeme zajit na kafco....tak myslim,ze v patek je zrovna idelani den....tedy aspon pokud se tyce me. No tak kdyz se tedy napriklad sraz konat nebude...tak bysme se mohli sejit aspon my tri. Co vy na to? Leono prosim muzes napsat PM o srazu(kdy,kde)? Dikec moc rengi |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Nieuw Lid
|
Mozna je Rotown trosku hlucnejsi na pokec, ted me tak napadlo
ale mozna vite o necem jinym, me ted zrovna nic nenapada![]()
|
|
|
#35 |
|
Lid
|
Holky beru, fajn!
Rotown je opravdu hlučnější na pokec, co takhle klasika Dudok nebo Cafe Rotterdam (kde byl sraz fóra v prosinci)? Irena |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
bohuzel jsem tohle forum objevila az po srazu ale proc ne, ja to beru![]()
|
|
|
|
#38 |
|
Lid
|
Holky,
tak aby uz to nekdo rozhodl....tento patek 24.2. v 19:00 Dudok cafe. Presunout se muzeme kamkoliv. Hlavne, ze se nejdrive nekde srazime :-) Ja uz se poznam s Leonou, zacneme tvorit hloucek ceskejch ksichtiku pred kavarnou :-) " kdo nepozna ceskej ksicht, musi mobil prozvonit " Budu se tesit, tak v patek navidenou ! |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Nieuw Lid
|
Tak to je dobre, ze se nekdo odhodlal udelat to spravny rozhodnuti
takze ja tam urco budu Rengi s Irenkou, dojdete taky...snad se nejak pozname.... tak pa pa v patek v 19, Dudok ![]()
|