![]() |
|
|
#22 |
|
Nieuw Lid
|
Ja mam pristi tejden prazdniny:-D a pravdepodobne budu vetsinou v R'damu,tak se treba muzem sejit nekdy jindy jestli budes chtit:-)
|
|
|
#25 |
|
Nieuw Lid
|
Za 14 dni v Rotterdamu!
Cau holky,
jsem moc rada, ze jste se ozvaly, hned se mi tam bude stehovat lehceji. Ja mam 3. 3. promoci, tak musim jeste byt v Cechach, ale hnedka potom snad konecne sbalim kufry a hura do NL! Ja jsem z Kralovehradeckeho kraje, ta nase prdelka se jmenuje Castolovice (cca 25 km od Hradce Kralove). Co se takhle sejit v puli brezna? V Rotterdamu nebo v Delftu, to je jedno, prizpusobim se... Tak zatim, Iva |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Nieuw Lid
|
Jeeeee, to nas tady je :yo: tak to je super
no kazdopadne se musime domluvit na nejakym datu a neco nekdy podniknout party party a Ivi az dojedes, tak dej vedet a taky neco vymyslime![]()
|
|
|
#27 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
![]()
|
|
|
|
#29 |
|
Actief Lid
|
Jeeeeeeeeeeeee...............nas je tu jak much zensky. Delft je taky super na posezo, haha.....pekne na terasce......
Kvetinka ![]() Hele babky, otevrem si nove forum; www.babkyzrotterdamu.nl, hahahaha....co vi na to, hahahah.....
|
|
|
|
#30 |
|
Nieuw Lid
|
No tak to de
vypada to, ze se tohle forum stava vylozene babskou zalezitosti girl power tak kdy bude nejaka akce? porad se tady neco navrhuje, ale skutek utek a Cesti kluci v R'damu nejsou? Nebo se radsi nepripojuji? ![]()
|