![]() |
|
|
#11 |
|
Lid
|
Ahoj Leono,
to jsem moc rada, urcite se ozvu, ale nejdrive ten pristi tyden. Bohuzel jsem onemocnela takze lezim v pelechu. Ale moc dekuji za nabidku, uz se nemuzu dockat, ze tu poznam nejaky cesky lidicky! Aja |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ja tu jsem taky jeste porad!:-) Nejak nam to loni nevyslo se setkat, ale treba to vyjde ted? Bydlim kousek od nadrazi Alkmaar Noord. Jetsli chces, muzes mi poslat mail na kgazdova@centrum.cz. Budu se tesit! Ahoj, Klara |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Nieuw Lid
|
novy prirustek
Citaat:
Ja jsem novy prirustek do rodiny! Bydlim v Rotterdamu, teda stale se jeste pohybuju mezi CR a Rotterdamem, ale behem mesice tam budu jiz trvale. Jeee, to jsem rada, ze tady nebudu sama. Tak se holky ozvete, podrbeme... Iva |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Lid
|
Ahoj Ivo,
jsem rada, ze jsem zrovna pripojena.... Urcite se musime sejit, taky budu rada, ze poznam novou tvar. Kdy presne prijedes? Ja totiz za 2 tydny jedu do Cech a to take na 2 tydny, takze se tu akorat sejdem, co rikas? |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
cas datum, misto a neni problem![]()
|
|
|
|
#18 |
|
Actief Lid
|
Hahaha......tak me by se to hodilo tak koncem mesice. Co byste rekli setkat se u nekoho doma a kazda donest neco ceskeho na bastu? Neco podobneho jako mas v Americe, hahah....nebo radeji nekde v restauraci.
Kat ![]()
|
|
|
|
#19 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
tak co treba patek 24.2.??treba Rotown nebo nekde jinde, je to jedno.... tak kdo se chce sejit, tak napiste navrhy a muzem poradne zaparit co rikate?![]()
|
|