![]() |
|
|
#51 |
|
Actief Lid
|
Re: Odkud??
Ahoj,
Ja pochazim z Pardubic. Momentalne bydlim v Papendrechtu, coz je asi 20 minut od Rotterdamu. Nebydlite nahodou nekdo pobliz? Ahoj, Martina |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Nieuw Lid
|
Pravdepodobne uz jste se sesli, co? To me mrzi, chtela jsem taky trosku poklabosit v Cestine. Kdybyste nahodou meli zasejc cas a chut, urcite se ozvete.
![]() Omlouvam se, ze uhybam od prapuvodniho tematu. Tak tedy pochazim z Marianskych Lazni a tady v Nizozemi ziji v Groningenu. Mejte se! Dana |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Actief Lid
|
Ahoj Jarko,
trosku odbocim z tematu.Zajimalo by mne jak jsou Tve deti stare? Protoze jsi kolem meho veku a vetsina tady maminky jsou mladsi s malyma deckama,tak predpokladam ze mas uz vetsi decka,ne? Mym rostakum je 12 a 10 let. Pacek Katka |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahoj
pochazim z Litomeric,ale bydlela jsem chvilku i s rodicema,kteri ted bydli v Ml.Boleslavi. A ted bydlim kratce v Amersfoortu. Ahoj Alice ![]() |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
VIP Lid
|
Je to asi tak. Když jsme v Čechách, tak se děti rozpovídají, protože jim nic jihého nezbývá. Přijedeme sem a slyší celý den okolo sebe jen holandštinu, je se vším konec.
Nejlepší by bylo, kdyby byly alespoň rok u babičky a bylo by po problému. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Nieuw Lid
|
Ja jsem puvodne ze Dvora Kralove n/l, ve 13 jsme se s rodinou prestehovali na Moravu do Slusovic, pote do Zlina..a od roku 1990 v Praze s prestavkama v Pardubicich a jako au pair v Nemecku. Od kvetna jsem v Nijmegenu.
Takze stehovani jsem si uzila dost, za par mesicu nas ceka dalsi. ![]() |
|
|
|