|
|
#31 |
|
VIP Lid
|
Re: Odkud??
Tahle beruska se narodila v Doetinchemu nad Starym IJsselem. Moje pritelkyne, ktera take pise na tomhle foru pod jmenem 'Beruska', je ale spravna Ceska.
Vzdycky rikam moji matce, ze je jiny svet za Starym IJsselem, ze svet je rozdeleny na dva tou rekou. Samozrejme, moje matka se smeje a rika, ze to je nesmysl a to nema smysl a to nema nic. Ale mam zajem o Vychod. Dobre vzpominam ty krasne pohadky, ktere jsem videl v ceske televizi a v tom je take uvedeny hrad Frydstejn, kde jsme byli. A jeste nejakou pohadku mam na mysli: v ruske televizi to bylo, kdyz jsem byl v Moskve. Jela zena na koni v lese mezi brizami. A ty krasne obrazy malire Nesterova. Znate? Ne, to nemame v Zapade. On, kdo muze mi rict, co je rozdil mezi Vychodem a Zapadem, dostane ode mne chutny dort. (a treba jsem udelal jeste par peknych chyb) |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj, jsem tady prvne a Holandsky neumim jeste ani "dobry den", takze mi dalo celkem zabrat se tu zorientovat. Od zari nastupuju na pul roku na staz do Rotterdamu, tak pokud jste nekdo pobliz a mel byste chut delat mi pruvodce a popovidat si cesky, tak budu velmi rada. Doufam, ze se mi u vas bude libit.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Lid
|
Ahoj,
ja jsem z Brna a v Holandsku ziju uz par let, ale v zime si pojedu urcite zalyzovat do Cech. Petra |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Lid
|
Ahoj,
ja jsem se narodila v Pardubicich. Nyni ziju v Neratovicich (kousek od Prahy). Rodice bydli v Bedrichove - u Jablonce nad Nisou (Jizerske hory). Pravdepodobne zacatkem pristiho roku se budu stehovat do Amersfoortu. Tady na Foru uz jsem se taky trochu zabydlela ![]() Jana |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Nieuw Lid
|
z Prahy |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ahoj,
jmenuju se Andrea a pocházím z Krkonoš z Vrchlabí. Teď se stěhuju do Holandska a budu bydlet u Eidhovenu v městě Mierlo. Nebydlíte náhodou někdo kolem?? |
|
|
|