![]() |
|
|
#23 |
|
Actief Lid
|
Re: Odkud??
Ahoj,
Ja pochazim z Moravy. Okres Bruntal. Bydlim tu uz 5 let. Moje mama a bratr bydli na severu holandska. A tak se tu sama v Randstad. Sorry Hano, posledni dobou nemam cas na Hotmail, ale urcite se tam jednou setkame. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Nieuw Lid
|
Zdravicko!
Tak jsem se (opet) rozhodla, ze pro toho sveho Holandanka musim konecne najit nejaky ten mistni kurs cestiny a nasledovne ho tam alespon jednou tydne dokopat. To se mi sice (opet) nepodarilo, ale zase jsem narazila tady na vas, coz me velice tesi. Tak tedy ja jsem z Prahy, tretim rokem bydlim s pritelem v Brede a studuju v Tilburgu. Na zadne Cechy jsem v okoli zatim nenarazila. Bud tu vubec nejste anebo vytecne splyvate s okolim ...P.S.: Byli jste v Rotterdamu na Muchovi?...Az mi zase po dlouhe dobe srdce plesalo! |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Nieuw Lid
|
Dekuju za mile privitani, uz se tu citim jak doma
!Citaat:
......jen aby Ti tam za chvili nezacalo byt tesno, az se na severnim polu utrhne ledovec kusanec a Yankeeove budou podle jistych prognoz v milionech (legalne a NElegalne) prchat na jih ...No ale do te doby si to kazdopadne snaz maximalne uzivat za vydatne pomoci hovezich burritos, kurecich quesadillas a opilych cerviku a nezapomen, ze para bailar la bamba se necesita una poca de gracia ! |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Nieuw Lid
|
ahoj,
ja ziju, budu, hned na pobrezi, Hellevoetsluis, kousek od Rotterdamu, krom jedna polske kamaradky, tady taky nikoho neznam, tak kdyby mel nekdo cas |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahojky,
do Holandska jsem se prestehovala teprve pred mesicem, zatim je to tu super, ale chvilkama uz zacinam postradat nasi krasnou zemicku a lidicky mluvici cesky. Pokud by se nekdo z Vas nachazel pobliz : Almelo, Hengelo, Enschede a mel by chut zajit treba na kafco a pokecat normalnim jazykem - cesky, jsem tu )Mejte se moc krasne Svetla |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Actief Lid
|
Ahoj vsichni!
Ja jsem ze severnich Cech - z Ceske Lipy a studovala jsem v Jablonci nad Nisou. Neziju sice v Holandsku, ale v Belgii (uz 9 let), ale koukala jsem, ze se tady objevuje i par Cechu zijicich v Belgii, tak to snad nevadi. |
|
|
|