![]() |
|
|
#172 |
|
Actief Lid
|
To se mas,ze rodice jezdi za tebou,nasi tady jeste nebyli,moc prace a sestra je ve skolce,takze toho volna neni moc.
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
Nieuw Lid
|
Taky Amsterdam
Ahojky Ireno,
ja jsem Dasa a 8 mesicu jsem v Amsterdamu, tak jestli chces, muzem se nekdy sejit a pokecat . Muj mail je dasenka.beruska@seznam.cz. Tesim se! Mej se, cauky![]() |
|
|
|
|
|
#175 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj vsichni
ja pochazim od Jicina. Jinak ted uz skoro dva roky bydlim v Eindhovenu. Nejsem moc zdatne ve vytvareni znamosti, a uz vubec ne pres pocitac. Ale citim se tu cim dal vic sama a tak jsem se konecne odhodlala se taky jednou pridat do diskuze. Chtela bych se zeptat, jestli nekdo z vas proziva nebo prozil obdobi, kdy mu neuveritelne moc chybeli napriklad ceske pohadky nebo obrazy od Lady, nebo stovky jinych CESKYCH vecicek, ktere jste si, dokud jste byli doma, vlastne ani neuvedomovali? S pozdravem Iveta |
|
|
|
|
|
#177 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Ahoj,
Ja jsem Frank a bydlim v 's-Heerenhoeku Mluvim jen trochu Cesky Cau! |
|
|
|
|
|
#178 |
|
Nieuw Lid
|
ahoj vsichni
jsem puvodne z Valmezu (Valasske Mezirici) a ted jsem se pristehovala do Belgie za pritelem. Bydlime pobliz Antwerp, primo u holandskych hranic (nebydli nekdo v Hulst?)
ucim se holandsky, ach jo, jde to ale dre to najdu pobliz nejakou spriznenou dusi, na kaficko nebo jen tak poklaboseni cesky? |
|
|
|
|
|
#179 |
|
Lid
|
Ahoj Lucie,
Ja bydlim v Brugge ,coz si myslim,ze neni tak moc daleko od Antwerp. Vzhledem k tomu ,ze vetsina lidi na tomto foru zije v Holandsku. Jsem rada,ze se nekdo najde i v Belgii.Urcite bych se rada sesla na kafco a pokec v cestine.Vzdalenost pro mne nehraje roli.Tak se ozvi a muzem se domluvit.Mej se zatim hezky a cekam na odpoved!! ![]() |
|
|
|