![]() |
|
|
#151 |
|
VIP Lid
|
Re: Odkud??
Jedna z Berusek je skutecne od Melnika. Co bys chtela vedet? Jen vim, ze z Melninka posilaji pasy do Prahy .. tvar se ustarane, a ze odjizdis do zahranici behem 2 tydnu, treba se ti podari pani za prepazkou ukecat. Ja tam tenkrat sla s propadlou obcankou, pani si toho bohuzel vsimla, ale dovolila mi, abych si zazadala o obcanku (kterou tady stejne nepotrebuju, ale co jim budu povidat) a zaroven o pas. Pas jedine s citelnou zonou, na 10 let. Ten na rok je na nic.
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
Nieuw Lid
|
ani nic nepotrebuji, ja jen, ze jsem take z Melnika, tak me to zajimalo, kdes bydlela ci tak...
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj vsichni,
Jmenuji se Marie a ziji 2.5 roku v holandsku Hilversum. Taky mam ten samy problem jako vetsina cechu, tady v okoli jsem jeste na cecha nenarazila. Pokud je tu nekdo z okoli, rada si obcas popovidam. Hezky den M. ![]() |
|
|
|
|
|
#154 |
|
Actief Lid
|
Ahoj na foru jsem teprve par dni,ale v holandsku pracuju jako au-pair uz rok!Bydlim v Leidschendamu(u Haagu),ale narodila jsem se v Praze a nekolik let jsem bydlela kousek od Plzne!Znam docela dost ceskych a slovenskych holek s okoli a pritel zije kousek ode mne...takze je to celkem fajn!Jsou jeste nejaky ty srazy v Haagu???
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Volwaardig Lid
|
Cau, ja taky momentalne bydlim v Belgii.
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Volwaardig Lid
|
ahoj, pisu hodne se zpozdenim, ale za zkousku nic nedam. jaky to je zit v Holandsku tolik let? Ja tu jsem pul roku a nedokazu si predstavit zit tu tak dlouho. Asi to chce cas, a taky nejaky kamarady. Ale jak se takovy kamaradi tady hledaji?
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Volwaardig Lid
|
Re: Odkud?? *DELETED*
ty jo, to je dost. A dobry? Me se to tu zatim moc nezamlouva
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Actief Lid
|
pro me nema vyznam se zamyslet nad tim jestli zamlouva, ci nezamlouva, cesta zpatky stejne nevede. Mam tu praci, zazemi, decka. Z ceska jsem odchazela jeste za totality, za ty roky se toho tam zmenilo tolik, ze jsu spis cizinec tam. A zacinat znova od nuly se mi uz nechce.
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
Actief Lid
|
Ahoj.