![]() |
|
|
#131 |
|
Volwaardig Lid
|
Re: Odkud??
ale popravde receno.. pro me takova prace nic moc neni, je dobre, ze si clovek neco muze privydelat, lepsi nez sedet doma na zadku a nudit.. po tom, co jsem dostala pracovni povoleni se snazim najit praci v mym oboru a praci, ktera by me bavila, a jde to zatim dobre, uvidime za tyden po 2. pohovoru
![]() |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Actief Lid
|
svetlus jestli nemas momentalne co delat pripoj se na messenger :-)))
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ja jsem si dala inzerat do mistnich novin a praci jsem nasla hned. Jeste jsem musela lidi odmitat, protoze jsem toho mela moc. Ani jim nevadilo ze jsem na zacatku neumela moc holandsky,.... no asi jsem mela stesti...
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Nieuw Lid
|
Zdravim vas vsechny!
Ja jsem na tomhle foru taky uplne nova, asi tyden, ale chodila jsem sem uz driv, vzdycky se mi hrozne libilo, jak hezky si tu umite o vsem pokecat. Musim rict ze je to tu super. Ja pochazim kousek od Brna, a ted jsem tu asi jen 3 mesice, ale uz natrvalo. Ziju tu s pritelem. Provincie Gelderland, kousek od Arnhemu, takze kdykoli bude nekomu z okoli smutno a bude mit si treba posedet na ddobrym kafickem, staci se jen ozvat ![]() |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Actief Lid
|
Ahoj :-) a kde presne bydlis????Ja bydlim taky v provincii Gelderland.Od Arnhemu sice kousek dal,ale dojizdim do skoly kazdy den a mam to tam pak uz jen kousek
,takze s tim kafem by to slo kdykoliv tak mi napis bud do schranky privat message nebo na email: lousei@seznam.cz |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Actief Lid
|
jooo sem ti napsala email
mame to od sebe 40km ![]() |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj Gabi.
No Nijmegen je ode me trosku dal, znas Zevenaar? Ode me je to asi 15km, a Arnhem asi tak 25km. Ale kdybys byla nekde treba pobliz, dej urcite vedet jo? ![]() A kde jsi presne bydlela u toho Brna, ja spise bliz na jih, Zidlochovice, Pohorelice... |
|
|
|