![]() |
|
|
#21 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
a pak mit v zime chleba s houbickovym medem a caj po ranu a mit pekne dny na sjezdovkach.. anebo pamatuje nekdo na od kvet? meli tam vzdycky u pokladny tzv. fialku - lizatka, ktera vonela, chutnala i mela barvu jak fialky..
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
tak aby se mi hned nerozpadly! Ja jse sice "osetruju" jak muzu..... |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
VIP Lid
|
Uzasna "Cesta do hlubin studakovy duse" ...
A jinak pekarstvi, knihkupectvi, jednoty kde maji skoro vsecko..
|
|
|
#26 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Volwaardig Lid
|
Me taky hrozne chyby ceske filmy,tak vzdycky na netu kouknu do programu apisnu mace do Cech aby mi to nahrala,a pak na dovce vyzvednu.Na co se strasne tesim-uplne miluju film-S tebou me bavi svet-tak jsem si ho sehnala na dvd s anglickejma titulkama a ze to muj pritel konecne uvidi.Jasne,ze to bude trochu neco jinyho,ale proste to musi videt!
A chleba ten mi tu strasne chybi.Zkusela jsem si ho upect,ale nejak nemuzu prijit na ten spravnej recept a postup. A parky!!!!!!Vzdycky kdyz jsme venku na nejaky akci,tak mam takovou chut na slaby parek v rohliku ![]() A kadernictvi?-za hrozny penize,jeste hroznejsi meliry!Co vic rict ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Nieuw Lid
|
ahoj Kacko,
trosicku podobnej ceskymu chlebu je OBERLANDER, da se koupit u C1000 anebo pak jeste lepsi je champagne brood, ale ten je k dostani jen ve VENu, a to je neco jako Makro,takze tam musis mit specialni kartu.... ale je to dobrutka.... A jinak tenky parky - ve sklenicce MEICA { nemecky } , jsou teda desne drahy,ale hodne podobny ceskym videnakum.... |
|
|
|