Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Ostatní
Oblíbené české obchudky

Oblíbené české obchudky

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 13-06-06, 16:57   #11
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Gambrinus schreef:
Kolace od pekare, jitrnice od reznika... to tady nemaji jako v Cesky vsi... ani jako ve meste bohuzel.
Ale i ty hypermarkety tam zas maji nejakou tu atmosferu ktera tady neni v obchodacich.
A kramy na obleky a boty tam jsou mnohem lepsi, a vyjde ti to taky o hodne levnejc nez tady 'modni butiky a takovy kravoviny'

taky mi docela chyby ty velke obchodaky,jako vankkova v brne nebo futurum v ostrave...a taky shopping park...
tady je jen jeden vetsi kousek v heerlen,co stoji za rec,ale jinak nic moc...
Oud 14-06-06, 09:28   #12
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Kdyz se ponorim do vzpominek - K historickemu sortimentu ceske drogerie, ktery uvedla Erikita, neodmyslitelne patri i serikove mydlo, zubni pasta Flora, solvina, praci prasek Merkur a SUPR peppermint zvejky SEVAX se snehulakem! Urcite si pamatujete!
Nebo nezapomenutelne kouzlo Jednoty na vsi u babi, jediny obchod siroko daleko, kde vedle sebe v regalu stala piksle sterilovaneho hrasku a vedle serie ponozek. A takovy nanuk Misa....
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-06-06, 09:46   #13
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Gambrinus schreef:
Kolace od pekare, jitrnice od reznika... to tady nemaji jako v Cesky vsi... ani jako ve meste bohuzel.
Ale i ty hypermarkety tam zas maji nejakou tu atmosferu ktera tady neni v obchodacich.
A kramy na obleky a boty tam jsou mnohem lepsi, a vyjde ti to taky o hodne levnejc nez tady 'modni butiky a takovy kravoviny'
Ono tady ten, jak by se nadnesene dalo rict "shopping park"vypada docela podobne jako u nas, ale co mi do H&M a Escady, kdyz potrebuji neco treba k vode nebo na kolo. To si musim dovezt z CR Teskove a vietnamecke tricka Ja bych totiz neprenesla pres srdce jit zacoudit Levisky a Mango tilko na barbecue!
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-06-06, 11:43   #14
Actief Lid

Gabis's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Gambrinus schreef:

na jitrnici se vzdycky do Cech taky tesim, ale vzdycky zapomenu si ji dat.

V hospodach mi tu chybi takovy ty chutovku k pivku, jako je nakl. hermelin nebo utopenec. :traan: mnam mnam
Gabis is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-06-06, 16:00   #15
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Gabis schreef:
na jitrnici se vzdycky do Cech taky tesim, ale vzdycky zapomenu si ji dat.

V hospodach mi tu chybi takovy ty chutovku k pivku, jako je nakl. hermelin nebo utopenec. :traan: mnam mnam
jojo takovej utopenec by k tomu pivu vzdycky bodnul.
co mi tu chybi je vyber v obchodech,podle me u nas je vetsi vyber,hlavne potravin
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-06-06, 17:58   #16
Actief Lid

Gabis's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
co mi tu chybi je vyber v obchodech,podle me u nas je vetsi vyber,hlavne potravin

jo jo to mas pravdu, kdyz jsem tuhle chtela neco do koupelny koupit tak mi dali na vyber jen z jednoho kusu
Gabis is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-06-06, 18:16   #17
Actief Lid

Jay62's avatar

Nationaliteit:
Ja bych rekla, ze kvalita zbozi neodpovida cene...boty pomalu na jedno pouziti, skoro zadna zarucni doba, kdyz jsme si ted kupovali televizi, tak jsme si museli extra doplatit zarucni dobu...tohle v Cechach neni, zarucni doba na boty je dokonce na dva roky, z cechoz byl muj muz uplne v soku...
Jay62 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-06-06, 21:17   #18
Volwaardig Lid

czechr's avatar

Nationaliteit:
Jeziiiis lidicky, tak uz jste tu vyjmenovali opravdu vsechno co se dalo. Ja jeste pridam makovy kolace, satecky, vlastne vsechno co je s makem a pekne cerstvy, vonavy, mna, mnam. I ty koblihy s cokoladou, nebo marmeladou by nabyly k zahozeni. Radsi to ukoncim, akorat si tu delam chute.
czechr is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 15-06-06, 06:15   #19
Actief Lid

morava's avatar

Jo, jo, po ranu zajit do samosky, kde to voni cerstvymi koblihami a satecky a vune prave dovezeneho chleba a rohliku, tak to si taky vzdy rano privstanu a jako dobrovolnik jdu koupit rohliky k snidani.
morava is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 15-06-06, 07:21   #20
Actief Lid

Nationaliteit:
Nemluve o takzvanych cihlach! Prava ceska buchta od babicky s jabkovymi povidli nebo tvarohem. Hmmmm.
To me take moc chybi. Ty jejich boter... kdovi co me tedy moc nejede. To musi byt prave nadychane testicko.
Martina is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed