![]() |
|
|
#11 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
taky mi docela chyby ty velke obchodaky,jako vankkova v brne nebo futurum v ostrave...a taky shopping park... tady je jen jeden vetsi kousek v heerlen,co stoji za rec,ale jinak nic moc...
|
|
|
|
#12 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Kdyz se ponorim do vzpominek - K historickemu sortimentu ceske drogerie, ktery uvedla Erikita, neodmyslitelne patri i serikove mydlo, zubni pasta Flora, solvina, praci prasek Merkur a SUPR peppermint zvejky SEVAX se snehulakem!
Urcite si pamatujete! Nebo nezapomenutelne kouzlo Jednoty na vsi u babi, jediny obchod siroko daleko, kde vedle sebe v regalu stala piksle sterilovaneho hrasku a vedle serie ponozek. A takovy nanuk Misa.... ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Ja bych totiz neprenesla pres srdce jit zacoudit Levisky a Mango tilko na barbecue! |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
na jitrnici se vzdycky do Cech taky tesim, ale vzdycky zapomenu si ji dat. V hospodach mi tu chybi takovy ty chutovku k pivku, jako je nakl. hermelin nebo utopenec. :traan: mnam mnam |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
co mi tu chybi je vyber v obchodech,podle me u nas je vetsi vyber,hlavne potravin |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
jo jo to mas pravdu, kdyz jsem tuhle chtela neco do koupelny koupit tak mi dali na vyber jen z jednoho kusu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Actief Lid
|
Ja bych rekla, ze kvalita zbozi neodpovida cene...boty pomalu na jedno pouziti, skoro zadna zarucni doba, kdyz jsme si ted kupovali televizi, tak jsme si museli extra doplatit zarucni dobu...tohle v Cechach neni, zarucni doba na boty je dokonce na dva roky, z cechoz byl muj muz uplne v soku...
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Volwaardig Lid
|
Jeziiiis lidicky, tak uz jste tu vyjmenovali opravdu vsechno co se dalo. Ja jeste pridam makovy kolace, satecky, vlastne vsechno co je s makem a pekne cerstvy, vonavy, mna, mnam. I ty koblihy s cokoladou, nebo marmeladou by nabyly k zahozeni. Radsi to ukoncim, akorat si tu delam chute.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Actief Lid
|
Jo, jo, po ranu zajit do samosky, kde to voni cerstvymi koblihami a satecky a vune prave dovezeneho chleba a rohliku, tak to si taky vzdy rano privstanu a jako dobrovolnik jdu koupit rohliky k snidani.
![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Actief Lid
|
Nemluve o takzvanych cihlach! Prava ceska buchta od babicky s jabkovymi povidli nebo tvarohem. Hmmmm.
To me take moc chybi. Ty jejich boter... kdovi co me tedy moc nejede. To musi byt prave nadychane testicko. |
|
|
|