![]() |
|
|
#131 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
, ale myslim, ze to take zalezi na te konkretni mamince, kde se vlastne citi "doma". Mas lidi, co ziji dvacet let v cizine a stejne pokazde jedou do Ceska s tim, ze "Jedu domu." Ale to jen tak na okraj. Nicmene v mem pripade by me asi odradila uz jen ta predstava papirovani a vyrizovani...
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Nechapu proc by meli mit zensky v CR narok na porodny a ja, protoze jsem v NL ne. |
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Jeste jsem zapomela dodat, ze je s tim spojena casova doba 1 rok a materskou ti proplati jen 3 mesice zpet. Ja to mela jen tak tak. RL jsem dostala az po pul roce, malymu bylo 8 mesicu, do CR jsme jeli, kdyz mu bylo 10 mesicu, ale stihli jsme to a ta prvni suma co nam prisla bylo 40 000 a to se se tremi detmi sakra hodi. |
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
No tak pardon,ja si tady neporizuju deti kvuli porodnemu nebo materske paninko,ale stale jsem obcankou cr,take je velice pravdepodobne ze se tam zpatky prestehujem,mam na to narok,tak bych byla spis blba abych toho nevyuzila jenom proto aby to nevypadalo jak u romu nebo socialu,tak to fakt pardon. Ty asi nemas dite,podle tech nazoru ![]() |
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Na to se me vubec neptali. Ja uz ani v CR pojistena nejsem, zdravotni pojisteni jsem si zrusila hned jak jsem se odstehovala sem. Tak snad to jeste stihnes, penize se vzdycky hodi, i kdyz nektery lidi v CR si mysli, ze kdyz jsem v NL, ze jim se zlatym priborem. |
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Volwaardig Lid
|
No to si mysli vsichni ti kteri nikdy v cizine nezili,kdyz nekomu v cr reknu ze tady materska neexistuje jenom takova 'tehotenska', ktera trva 16 tydnu,to pak na me civi a nechapou
![]() |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Volwaardig Lid
|
|
|