![]() |
|
|
#111 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Nieuw Lid
|
to ja jsem si taky myslela, ale nakonec to dopadlo jinak. A jsem strasne stastna, uprimne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrovna jsme byli to nase nevinatko nahore zkontrolovat, a muzu ti rict, ze bych klidne planovala to 2hy detatko. A to je mi teprve 22. Mlady mamky vedou!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Volwaardig Lid
|
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Ja v 22 letech jeste ani nebyla dostudovana a hlavne jsem mela uplne jine myslenky, nez na dite. Studovat, ziskat nejakou pracovni zkusenost, ucit se jazyky, cestovat, ja nevimco....Obdivuju lidi, ktery v tomhle veku uz jsou natolik vyzrali,ze chteji dite.No, tak ja holt budu 'stara' matka.:-) |
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Nieuw Lid
|
to je presne to co myslim!
Nechtela jsem nejdriv delat vsechno to ostatni a pak si ve 40 letech vzpomenout, ze bych chtela dite. Pak bych to pak let zkousela a nejspis by to uz takhle pozde neslo a nakonec bych se musela smirit s tim, ze uz nikdy dite mit nebudu. Proto jsem to vyresila takhle. Mame jedno, priblizne za 2 roky chci druhy a uzivam si porad. I s detma (kdyz ti manzel pomaha) se to da skvele. Jenze ja mam proste nejlepsiho chlapa na svete. Kdo v noci stava k Maxovi? Tata!!!!! Co jsem porodila 2 roky zpatky, v noci jsme se stridali, ale vetsinou vstaval tata. je to fakt strasne dobry, kdyz ten chlap taky pomuze. No ted si uzivame vsichni tri. Cestujeme porad. Nas Max je zvyklej. Jeste na konci 7mesice tehotenstvi jsme byli v Cechach a kdyz mu bylo necelych 5 tydnu, tak jsme tam jeli zas. Takze on je vzyklej. Tudiz cestovani a poznavani se da i s ditetem jednoduse. |
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Nieuw Lid
|
jasne. To mas pravdu. Jenze ja to mam jednoduchy v tom, ze muj manzel nepracuje pres den, ale jen vecer. Je to fin. poradce, takze ma zakazniky vecer a pres den si muze uzivat rodinu, nebo si zchrupnout.
Co se tyce te prace mas absolutni pravdu, ale opet ja pres den pracovat muzu, takze mam stesti. Jinak samozrejme ze chapu ty, co chteji deti dyl. Kdo se na to jeste neciti, to nema delat. To je jasny. |
|
|
|