![]() |
|
|
#91 |
|
Lid
|
Beha mi mraz po zadech,po tom vsem co tady ctu.Ono to opravdu zalezi na lidech,ktere potkavas a zkusenostech co tady mas.Oni ti to dovedou opravdu pekne otravit v celem Holandsku.Je az neskutecne,ze si nekdo vubec dovoli rict,vem si bonbon to urcite neznas.A jine pripitomele poznamky,co jste jmenovali
.Diky bohu za to,ze mam opravdu stesti na lidi,co jsou "normalni".Nebo spis takove poznamky nemaji.Ja vetsinou kdyz reknu,ze pochazim s Ceska,tak vetsina lidi je okouzlena a prida povidku,ze tam byli atd.Holandsti sousedi jezdi jednou rocne do Cech uz 12 let.Jeden problem co jsem mela,bylo s pani,kdyz jsem byla jeste oppas.Nebylo to nic konkretniho o Cesku,protoze se do Prahy chystaji podivat,ale spis to byla ta Holandska mentalita,jako,ze ona je nekdo.Pritom bych vam prala videt,ten jejejich barak,vsechno spinave,rezave pristroje v kuchyni,ALE na ocich bryle GUCCI.Jsem se s ni nestvala,a zabralo,jsem ji rekla,jestli bude takhle pokracovat,tak si bude muset hledat jinou oppas.Deti na me byly zvykle,a i poslouchaly v porovnani s ni,tak se pani Holandanka asi lekla.To bylo neco ty deti,a ty slova co pouzivali.Jsem je vyhodila za dvere i kdyz maminka byla doma,si prece 3 lete dite nemuze dovolit plivat na lidi.To se fakt nedalo.Sranda byla,ze to deti delaly jen kdyz byla maminka doma,to vedely,ze na ne "az tak" nemuzu.Ja jsem spis,ze zacatku bojovala s tim,ze mi vadilo,jak lidi tady jedi,jak vychovavaji deti,jake jsou tady kamaradske vztahy atd.Az jsem si uvedomila,ze se to stejne nezmeni tim,ze budu nastvana a otravena,tak si toho od te doby nevsimam a je.Asi bych ale do toho spadla taky,kdyby me lide ponizovali poznamkama typu co jste jmenovali v predeslych clankach. Co treba na to rekne pritel,kdyz ti nekdo takove veci rekne v obchode u kasy a nebo teta o bonbonu atd.?? Muj pritel by je na miste zabil,kdyby si tohle nekdo ke me dovolil ,jedne pani sousedce tady rekl,jake jsou Holandske holky hloupe nany,ze jich ma dost.Mu na to rekla "tak teda dekuji"![]() |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
To nee, ale manzel uz nema rodice, jen jednoho bratra a to je kapitola sama pro sebe a v CR maji vsechno a tak je mi lito o co vsechno prichazeji. Kdyz jsme pak v CR na dovce a vidim jak jsou deti z prarodicu natreseny a naopak taky samozrejme, tak me mrzi, ze se nemuzou videt casteji. |
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
Nejlip jsou na tom asi holky, ktery se dostanou do vetsiho mesta a nebo holky, ktery jsou z vesnice, protoze ty jsou na to zvykly. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Jinak u te pokladny se me pritel nezastal,rikal ze to byla evidentni koza ktera nic nevi,coz je pravda,typ zenske ktera se denne zivi frikandelem ( kdyz vemu v potaz ze ten prostor za kasou ji taktak vystacil),v zivote nevidela rasenku ...... proste vizaz primo pod uroven Jinak me to celkem nastvalo ze nic nerekl,tak jsme se domluvili ze priste se bude vic angazovat ![]() |
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
... no proste des...A s tema zakomplexovanejma osobama bych si opravdu nedelala hlavu, Nikusko, jak se rika - nejhorsi je srazka s blbcem... a s tim nema vubec cenu se poustet do diskuze
|
|
|
|
|
#98 |
|
Lid
|
Jinak u te pokladny se me pritel nezastal,rikal ze to byla evidentni koza ktera nic nevi,coz je pravda,typ zenske ktera se denne zivi frikandelem ( kdyz vemu v potaz ze ten prostor za kasou ji taktak vystacil),v zivote nevidela rasenku ...... proste vizaz primo pod uroven
Jinak me to celkem nastvalo ze nic nerekl,tak jsme se domluvili ze priste se bude vic angazovat [/quote]No mozna s toho byl zaskoceny stejne jako ty.Kolikrat je mozna lepsi nic nerikat,ja bych asi vyletela s kuze,to me nejvice nastve,takove ty nic s prominutim si hraji na neco co nejsou. |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
No, manzelovo maminka nebyla taky zadny nadsenec, kocarek vezla jednou a to jsme ji ho vyslovene vrazili do ruky. O to vic me mrzi, ze v CR maji prarodice nadsence, a ty s nima nic nemuzou podnikat. |
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Taky jsem se tu uz parkrat spalila a hned tak kazdymu uz neverim. Ale je pravda, ze u prvorozeneho jsme jeste nemely internet a ted koukam a co vsechno jsem prisla. Cloveku si hned ulevi, kdyz si takhle muze trochu postezovat u lidicek, ktere jsou na stejne lodi, jako ja a pak je mu o trosku lip ![]() |
|
|
|
|