![]() |
|
|
#71 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
Kdyz se bavim o Cesku s cizincema, napr. Turkama nebo Marokanama, tak nema nikdo tak blby pripominky jako prave Holandani. |
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Actief Lid
|
nebo mas proste hnisavy usi, me dokonce kdyz jsem byla mimco pani doktorka chtela uplne naveky nechat bez nausnic protoze mi to po pichnuti osklive zhnisalo, a to samy kdyz jsem si nechala pichnout dalsi dirku v patnacti... ale zjistila jsem kdyz to chvili vydrzim a nosim jen zlato nebo chirurgickou ocel prestane to hnisat...
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
|
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Actief Lid
|
Tak ja jsem mela zkusenost s Holandany v praci velmi dobrou, ale to bylo taky tim, ze jsme byli International Office a bylo tam hodne cizincu, takze oni se tak trochu museli prizpusobit nam. Dokonce dokazali vzit, kdyz jsme jim rekli 'Now you are really being very Dutchy'. To ale kazdy neumi a jsem za to dosud vdecna, ze jsem tam nemela typy, ktere vy holky popisujete.
Tak jako Holandani maji zafixovano, ze v CR je bida, tak zas lidi tady maji utkvelou predstavu, ze za hranicemi je lepe. Vrchlem je, kdyz se me ptaji, jetsli manzelovi nevadi tady byt.... Jinak ohledne te materske, jsem moc rada, ze jsem tady v CR. I kdyz se budou delat ted reformni zmeny, urcite to nebude jen 3 mesice. Moje tchyne vzdycky rika, ze ten chladny vztah, jaky maji casto holandske deti k rodicum, je dusledek toho,ze se deti odmalinka hden soupnou do jesli. nevim, zda na tom neco je, ale neprijde mi to nelogicke. Almo, jestli uz ted te to v NL zpis stve nez cokoliv jineho, radim vam zkusit to s pritelem zde v CR. Prace alespon zde v Praze je hodne. Ja jsem taky porad cekala v NL, ze se mi tam zacne libit, a bylo to cim dal horsi. Nakonec jsme po 5 letech do toho praskli... Nechci vubec rict, ze to v NL bylo hrozne, ted jsem zpetne schopna ocenit spoustu kladu, ale prece jen jsem tam nikdy nebyla doma, at jsem se integrovala jak jsem chtela... |
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Jinak znam par lidi, co se vratili z NL aBbelgie prave z tohodle duvodu, tak asi zas tak nenormalni nejsme.:-) Ja uz radsi nic neplanuju, proste jsem rada,ze mame ted moznost to zkusit v CR a uvidi se. Pokud se budeme muset vratit, tak aspon budu mit o zkusenost vic a nebudu si to v NL tak brat... |
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Takze tim ze zijes v A'damu se v podstate setkavas s vice cizincema a nebo s takovym holandanem ktery je na cizince vic zvykly. Jinak k tem nausnicim,myslim si ze to neni takova hruza jako je napr.ockovani. A kdyztak se muze v dospelosti rozhodnout ze je nechce a dirky nechat zarust.Kazdopadne ma ale usetrenou namahu a nejspis si to ani nepamatuje.Na svete jsou horsi veci. Klarko moc by me zajimalo jak se dari tvemu priteli v cr,co na to rika,jestli je taky trosku rad ze je tam? ![]() |
|
|
|
|