Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Ostatní
Nejen pro ceske maminky zijici v NL

Nejen pro ceske maminky zijici v NL

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 26-05-07, 09:32   #61
kacenice
Actief Lid

kacenice's avatar

Nationaliteit:
musim se s vama podelit o zazitek z prace... dovolila jsem si tam totiz prednest svuj nazor, ze tri mesice materske je fakt malo... okamzite se do me pustili vsichni kolegove co prej bych si jako predstavovala mit... kdyz jsem rekla ze aspon rok a pul skoncilo to hadkou na tema co nam ma co nekdo z nejaky postkomunisticky zeme rikat ze se mu nelibi nas system... to me teda zase dozrali...
kacenice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 26-05-07, 10:19   #62
EJÍSEK
Lid

EJÍSEK's avatar

Nationaliteit:
jéééžiši já bych teda prskala..doufám,že jsi se nedala ...
EJÍSEK is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 26-05-07, 11:13   #63
Alma
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
kacenice schreef:
Bericht bekijken
musim se s vama podelit o zazitek z prace... dovolila jsem si tam totiz prednest svuj nazor, ze tri mesice materske je fakt malo... okamzite se do me pustili vsichni kolegove co prej bych si jako predstavovala mit... kdyz jsem rekla ze aspon rok a pul skoncilo to hadkou na tema co nam ma co nekdo z nejaky postkomunisticky zeme rikat ze se mu nelibi nas system... to me teda zase dozrali...
A prave proto se mi tady nechce bydlet, nemam to tady rada a snazim se pritele premluvit, at se zase vratime do CR. Je to od tematu k maminkam a detem, ale za ten rok, co tu jsem uz mi tohle fakt leze krkem... a neumim si predstavit, co teda potom celej zivot..
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 26-05-07, 11:58   #64
barbie
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
kacenice schreef:
Bericht bekijken
Je videt, ze tu jeste nejsi dlouho. Jinak bys vedela, ze Holandanum zasadne nemuzes rikat, ze je to nekde lepsi nebo lip zarizeny. At je to kdekoliv. Na to jsou moc haklivi!

Ale pokud se rada hadas, co treba nadhodit tema "jesle a skolky".... pochlubit se, ze to bylo za komousu (nevim jak ted) vsechno zadarmo. Ze by to tu taky meli zavest.

Ja si taky obcas rada rypnu... jinak by to tu byla docela nuda, ne?

Bericht 26-05-07 om 12:04 aangepast door barbie.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 26-05-07, 12:41   #65
nikuska
Volwaardig Lid

nikuska's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
kacenice schreef:
Bericht bekijken

Me dozrali predevcirem;stojime s pritelem u kasy v obchode,velky nakup,za pokladnou hooodne ukecana prodavacka,nicmene obdivovala nausnicky nasi male a neopomenula podotknout ze je to zakazane propichovat usi miminkum,tak jsem ji rekla ze jsme to nechali delat v cr a ona spustila o tom jak v cr 2x byla a jak je to tam krasne ale teda chudobne ze lide pro par korun udelaji cokoliv proto pry davali vetsi tringelty...... No to uz se lide zacali ohlizet aby si me poradne prohlidli ale tresinka nakonec pani rika: to se ti ale musel otevrit svet kdyz jsi sem do holandska prisla ze ???????
No a to uz si me prohlizeli i pokladni od ostatnich kas a kdyz ji rikam ze tady nemam nic co bych nemela v cr tak nevericne zirala! No ale mela jsem po nalade.
nikuska is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 26-05-07, 12:49   #66
barbie
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
nikuska schreef:
Bericht bekijken
Me dozrali predevcirem;stojime s pritelem u kasy v obchode,velky nakup,za pokladnou hooodne ukecana prodavacka,nicmene obdivovala nausnicky nasi male a neopomenula podotknout ze je to zakazane propichovat usi miminkum,tak jsem ji rekla ze jsme to nechali delat v cr a ona spustila o tom jak v cr 2x byla a jak je to tam krasne ale teda chudobne ze lide pro par korun udelaji cokoliv proto pry davali vetsi tringelty...... No to uz se lide zacali ohlizet aby si me poradne prohlidli ale tresinka nakonec pani rika: to se ti ale musel otevrit svet kdyz jsi sem do holandska prisla ze ???????
No a to uz si me prohlizeli i pokladni od ostatnich kas a kdyz ji rikam ze tady nemam nic co bych nemela v cr tak nevericne zirala! No ale mela jsem po nalade.
To je tady normalni....

Jinak ja jsem nechala me dceri propichnout usi, kdyz ji byly dva roky... delali ji to tady v Holandsku.... a nedovede si predstavit ty reakce... v tu ranu jsem byla ta nejhorsi matka pod sluncem.
Oud 26-05-07, 12:53   #67
kacenice
Actief Lid

kacenice's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
EJÍSEK schreef:
Bericht bekijken
jéééžiši já bych teda prskala..doufám,že jsi se nedala ...
no bitka slusna... nakonec na nas s kolegou koukala cela kancelar (a to sedime proti sobe)... jako dukaz ze pece v cechach je kvalitni jsem vynesla argument ze mezi nej v poporodni peci na svete a musela jsem mu to najit na world health organisation ze je to pravda a stejne tem cislum neveril... a jen jeho argumenty byly dobre... obcas si fakt nabehnu...
Oud 26-05-07, 12:56   #68
kacenice
Actief Lid

kacenice's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Bericht bekijken
To je tady normalni....

Jinak ja jsem nechala me dceri propichnout usi, kdyz ji byly dva roky... delali ji to tady v Holandsku.... a nedovede si predstavit ty reakce... v tu ranu jsem byla ta nejhorsi matka pod sluncem.
tohle me na nich bavi nejvic... jakmile maj moznost se do tebe pustit uz jedou, ale beda jak zkusis mit poznamky k tomu jak to delaj oni... hned zacne litat vychodni evropa a postkomunisticky kecy...
Oud 26-05-07, 12:58   #69
goddart
Actief Lid

goddart's avatar

Nazdar devcata ( a kluci? ),
tak mam nekdy pocit, ze bud jsem svetla vyjimka nebo ziju v nejakym jinym Holandsku nez vy ... nebo mezi normalnejsima lidma... Nebo spis to bude tim, ze bydlim v Amsterdamu a tady abyste echt Holandana hledaly/i lupou...
Nicmene k tem usim, me se to zda priblblej zvyk propichovat holcickam usi ( sorry, nechci se nikoho dotknout ). Me je nasi taky nechali propichnout coby malemu decku, doktorka mi to pichla blbe,takze kdyz mam nausnice, tak se mi to okamzite zaniti a pak chodim tyden s rudym uchem :snik: ... Takze jsem si ty dirky nechala zase zarust a je pokoj. Myslim, ze o tomhle si ma kazdej rozhodnout, az je dospelej...
Oud 26-05-07, 13:02   #70
barbie
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
kacenice schreef:
Bericht bekijken
no bitka slusna... nakonec na nas s kolegou koukala cela kancelar (a to sedime proti sobe)... jako dukaz ze pece v cechach je kvalitni jsem vynesla argument ze mezi nej v poporodni peci na svete a musela jsem mu to najit na world health organisation ze je to pravda a stejne tem cislum neveril... a jen jeho argumenty byly dobre... obcas si fakt nabehnu...
Ze by zavist? Jinak si to neumim vysvetlit...
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.0.0 - RSS Feed