![]() |
|
|
#11 |
|
Volwaardig Lid
|
Czechr,diky za odpoved,uzasne ze tvoje deti mluvi cesky.Taky doufam ze dcera bude,zatim cteme jenom polamal se mravenecek,je ji teprve necelych 5 mesicu.
Me se to zatim jevi tak ze skolstvi je tady lepsi,nedelaji se zadne psychycke natlaky na deti,vyuka je asi takova pozvolnejsi ze?Pokud ma clovek v palici tak ma i sanci mit dobrou skolu. Kdezto z ceska znam dost pripadu kdy mel clovek na vic a prezto skoncil pouze s vyucnim listem(vcetne me ) ne vazne,v cr mi prijde ze na deti kladou zbytecne vysoke pozadavky a chybi individualni pristup.Aspon driv to tak bylo. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Lid
|
vítaj na Moravě
,škoda,že těch smíšených párů tady kolem sebe nemám víc,můj přítel to bude určitě potřebovat si taky pokecat holandsky ....Já si myslím,ještě k té výchově,že si každý musí určit sám,jak na dítko,a je jedno kde a ve které zemi se nachází....a je to zase jenom o přístupu,znám rodinu mého přítele dobře strašně dlouho,ale nikdy se mi nestalo,že by za něco mamince nepoděkoval atd.....a když já děkuju..tak mi vždycky říká"děkuješ příliš.....je to zadarmo ..tož si pak vyberte...ale sranda musí být,obdivuju vás tam ...musí vám být smutno jako hrom.v létě tam jedu za přítelem(ROERMOND)tak kdyby jste něco chtěly přivézt z domova,tak se můžeme domluvit..![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Volwaardig Lid
|
Isabelo to mas pravdu jiny kraj jiny mrav....ja jsem videla dokument o Dansku tam se divaji velice prisne na fyzicke nasili na detech(coz je dobre samozrejme)ale pry uz jenom naplacani na zadek muze byt trestne! Ja s tebou souhlasim,dite musi znat hranice.
Tady jedni holandsti znami svemu synkovi dovoli vsechno,a uz ted kdyz jsou mu 3 roky jim ocividne prerusta prez hlavu. Nedavno jsme sli okolo kramu s ovocem a on tam vzal jahodu a utikal s ni pryc.Maminka mu nic nerekla a ja jsem si to neodpustila okomentovat ze dnes je to jahoda a za par let to bude auto( ) a ona na to ze doufa ze poradne auto a smala se tomu no a u pristiho kramu to s klidem udelal znova a uz ani tak rychle neutikal! |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Nieuw Lid
|
No to ma i jedna znama na Novem Zelandu. Kluk je rozmazlenej jak hrom a ona mu muze "naplacat" az doma, aby to nikdo nevidel, jenze to uz kluk nevi, za co vlastne dostal, ze. Tak vzdycky rika, pockej az pojedeme k babicce, tam te muzu striskat i na ulici
![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Lid
|
tak to je docela drsný....tohle by si myslím v Čechách maminka neriskla,ale jak se taky říká "ohýbej proutek dokud je mladej"takže ja jsem zastáncem respektu a výchovy,moje 4 letá dcera má taky ty své náladky..a bez plácnutí,by mi fakt pěkně přerůstala přes hlavu....
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Nieuw Lid
|
Ahojte,
Ja jsem tady 7let a jeste zadne deti nemam. Jsem rada ze tu je nekdo kdo to vsechno vidi stejne jako ja .. teda cesky..Urcite chci taky na svy dite mluvit cesky, ale jak to tady ctu tak to taky neni uplne jednoduchy. taky si myslim ze budu casto preskakovat do holandstiny, protoze jsem na to fakt zvykla. Co se tyce vychovy deti v Holandsku, tak mi taky prijde ze to maji nekdy az moc uvolnene a deti pak nemaji zadny respekt k nikomu..S materskou dovoleno to tady taky nevidim ruzove, prijde mi to fakt kratky, tak doufam ze to aleson prodlouzi na 6 mesicu, do te doby pockam ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Lid
|
zlatý 4 roky doma v Česku
...........to je fakt málo jen půl roku....já jsem šla brzo do práce,ale ne po půl roce..to teda ne..je to to nejkrásnější období ženy,na který se fakt nezapomíná..takže by si ho měli ti dva užít maximálně(myslím dítě a máma... ) |
|
|
|